PROVOX® LARYTUBE™

Add to wishlistAdded to wishlistRemoved from wishlist 0
Add to compare

Canule Traheale Decontare CAS – Casa de Asigurari deconteaza suma de 1.945,40 lei, pentru 4 bucati canule traheale / an.
Canulele traheale se folosesc la pacientii cu laringectomie si traheostomie.

Traheostomia

Traheostomia reprezintă scurtcircuitarea căilor respiratorii superioare (supratraheale) cu ajutorul unei canule speciale introdusă în trahee printr-o “stomă” creată chirurgical, pentru a realiza o comunicare între cavitatea traheală şi aerul atmosferic, permiţând astfel ventilaţia.

Această tehnică face parte din cele mai vechi proceduri chirurgicale cunoscute în medicină încă din Antichitate. Etimologia cuvântului traheostomiei vine din cuvintele grecești: stom- care înseamnă “gură” și trachea și se referă la deschiderea permanentă sau semipermanentă a traheei.
În paliație prin traheotomie și montarea unei canule traheale se facilitează respirația prin deschiderea căilor aeriene la nivelul traheii în cazurile de dispnee acută sau cronică prin obstrucție laringiană de natură tumorală și netumorală.

La ora actuală, există multe tipuri de canule traheale care prezintă diferențe ușoare, deseori subapreciate, dar care au indicații specifice în funcție de necesitățile fiecărui pacient. Aceste diferențe depind de indicația traheotomiei, respectiv considerațiile anatomice, vârsta pacientului și disponibilitatea acestuia, pe lângă alte condiții.
Canulele fenestrate cu mandren au o deschidere în partea superioară a canulei, deasupra manșonului, care permite bolnavului să respire prin partea superioară atunci când este schimbată canula interioară.

Clarfon ofera o gama variata de canule traheale confectionate din material si forme diferite , astefel incat fiecare pacient sa beneficieze de proteza corecta.

Laringectomia

Laringectomia totala sau partiala este o operatie mutilanta care presupune indepartarea totala sau partiala a laringelui si/sau a corzilor vocale, ceea ce inseamna imposibilitatea pacientului de a mai expira aerul pe nas si/sau gura, ori fonatia normala. Si in urma acestei operatii se utilizeaza canule.

In primele 6 luni de la operatie, poate chiar un an, pacientul trebuie sa poarte canule din material dur, nu din silicon. Dupa ce edemul aparut in urma operatiei se retrage, acesta poate folosi si canule din silicon.

Canula Traheala Provox LaryTube

Este o canula simpla, moale, din silicon care mentine deschiderea stomei, pentru a asigura respiratia normala a pacientului.
Provox LaryTube poate fi folosita pentru a atasa Filtrele HME sau valva de vorbire Provox FreeHands FlexiVoice. Acest tip de canula este recomandata pentru utilizarea imediata, postoperatie a filtrelor HME, chiar si in timpul radioterapiei, sau a pacientilor cu piele sensibila.

Provox LaryTube este disponibila in 3 variante:

 • Provox LaryTube Standard
  Non-steril, a se utiliza de către un singur pacient.Reutilizabil.
  Include: 5 Provox XtraFlow HME (7291)
 • Provox LaryTube Fenestrated
  Non-steril, a se utiliza de către un singur pacient. Reutilizabil.
  Include: 5 Provox XtraFlow HME (7291) şi 1 Perie Provox
 • Provox LaryTube with Ring
  Se poate sustine cu adeziv. Non-steril, a se utiliza de către un singur pacient. Reutilizabil.
  Include: 5 Provox XtraFlow HME (7291)

User Reviews

0.0 out of 5
0
0
0
0
0
Write a review

There are no reviews yet.

Be the first to review “PROVOX® LARYTUBE™”

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Aparate Auditive - Canule Traheale - Implant Cohlear - Testare Auz
Logo
Register New Account
Compare items
 • Total (0)
Compare
0

PROVOX® LARYTUBE™

5/5
Camelia Marinele Avram
Camelia Marinele Avram@marine-Camelia33
Read More
Aparate Auditive de TOP. Am achiziționat din magazinul Cora Pantelimon. Calitate excepțională. Auz clar, reducerea zgomotuluid e fond. Recomand!
Daniel Mihnea
Daniel Mihnea@mihnea-99-daniel
Read More
Multumesc mult Clarfon, am efectuat o audiogramă gratuită și am cumpărat MOXI DX - un aparat auditiv de ultimă generație. Auz foarte clar!
Mihaela Andreescu
Mihaela Andreescu@mihaela-andreescu29
Read More
Recomand cu incredere Clarfon, Panduri, București. Prețuri mici datorită reducerilor. Servicii de calitate, produse extrem de eprformante.
Previous
Next
Shopping cart