Provox® GuideWire

Add your review

Provox® GuideWire permite introducerea retrogradă a tuturor protezelor Provox. Vârful conține o fanteță de reținere care fixează curea de siguranță a protezei.

Add to wishlistAdded to wishlistRemoved from wishlist 0
Add to compare

Acest dispozitiv servește ca ghid pentru inserția retrogradă a protezelor Provox indwelling, facilitând procedura medicală. Partea sa de vârf include o fanteță special concepută pentru a ține curea de siguranță a protezei în loc, asigurând o inserție precisă și sigură.

Provox® GuideWire reprezintă o componentă esențială în kitul de instrumente utilizat pentru manipularea protezelor Provox, contribuind la ușurarea procedurilor medicale și asigurând siguranța în timpul inserției retrograde a protezelor. Este conceput pentru a facilita intervențiile medicale eficiente și fiabile în beneficiul pacienților care utilizează protezele vocale Provox.

User Reviews

0.0 out of 5
0
0
0
0
0
Write a review

There are no reviews yet.

Be the first to review “Provox® GuideWire”

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Aparate Auditive - Canule Traheale - Implant Cohlear - Testare Auz
Logo
Register New Account
Compare items
  • Total (0)
Compare
0

Provox® GuideWire

5/5
Camelia Marinele Avram
Camelia Marinele Avram@marine-Camelia33
Read More
Aparate Auditive de TOP. Am achiziționat din magazinul Cora Pantelimon. Calitate excepțională. Auz clar, reducerea zgomotuluid e fond. Recomand!
Daniel Mihnea
Daniel Mihnea@mihnea-99-daniel
Read More
Multumesc mult Clarfon, am efectuat o audiogramă gratuită și am cumpărat MOXI DX - un aparat auditiv de ultimă generație. Auz foarte clar!
Mihaela Andreescu
Mihaela Andreescu@mihaela-andreescu29
Read More
Recomand cu incredere Clarfon, Panduri, București. Prețuri mici datorită reducerilor. Servicii de calitate, produse extrem de eprformante.
Previous
Next
Shopping cart