Provox® FreeHands HME® Flow

Add your review

Provox® FreeHands HME® Flow este un dispozitiv inovator creat pentru a oferi umidificare eficientă în timp ce vă mențineți activ. Conceput special pentru utilizatorii care doresc să rămână activi în timpul utilizării, acest dispozitiv este esențial pentru persoanele care folosesc un sistem Provox®.

Add to wishlistAdded to wishlistRemoved from wishlist 0
Add to compare

HME® (Heat and Moisture Exchanger) este tehnologia de bază a acestui dispozitiv, asigurând o umidificare optimă a aerului inhalat. În plus, Provox® FreeHands permite utilizatorilor să își desfășoare activitățile zilnice fără a compromite nivelul de umidificare necesar pentru confortul respirator. Dispozitivul este proiectat să ofere o soluție eficientă și comodă, eliminând preocupările legate de umidificare în timpul mișcării și a activităților cotidiene.

Indiferent dacă sunteți în mișcare, practicați sport sau pur și simplu vă bucurați de viața de zi cu zi, Provox® FreeHands HME® Flow vă susține nevoile de umidificare, oferindu-vă libertatea de a vă bucura de fiecare moment. Fiind un partener de încredere pentru cei care utilizează sistemele Provox®, acest dispozitiv aduce o soluție practică și eficientă pentru a vă menține confortul respirator în orice situație activă.

User Reviews

0.0 out of 5
0
0
0
0
0
Write a review

There are no reviews yet.

Be the first to review “Provox® FreeHands HME® Flow”

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Provox® FreeHands HME® Flow
Provox® FreeHands HME® Flow
Aparate Auditive - Canule Traheale - Implant Cohlear - Testare Auz
Logo
Register New Account
Compare items
  • Total (0)
Compare
0

Provox® FreeHands HME® Flow

5/5
Camelia Marinele Avram
Camelia Marinele Avram@marine-Camelia33
Read More
Aparate Auditive de TOP. Am achiziționat din magazinul Cora Pantelimon. Calitate excepțională. Auz clar, reducerea zgomotuluid e fond. Recomand!
Daniel Mihnea
Daniel Mihnea@mihnea-99-daniel
Read More
Multumesc mult Clarfon, am efectuat o audiogramă gratuită și am cumpărat MOXI DX - un aparat auditiv de ultimă generație. Auz foarte clar!
Mihaela Andreescu
Mihaela Andreescu@mihaela-andreescu29
Read More
Recomand cu incredere Clarfon, Panduri, București. Prețuri mici datorită reducerilor. Servicii de calitate, produse extrem de eprformante.
Previous
Next
Shopping cart