Perie de curațare canule trahale TRACOE (Freevent® TubeBrush)

Add your review

Freevent® TubeBrush reprezintă un instrument esențial pentru profesioniștii din domeniul sănătății care îngrijesc pacienții cu traheostomie, oferindu-le o soluție eficientă și sigură pentru menținerea igienei și sănătății tubului traheal.

Add to wishlistAdded to wishlistRemoved from wishlist 0
Add to compare

Freevent® TubeBrush este un instrument specializat conceput pentru curățarea igienică a tubului de traheostomie. Acesta vine echipat cu caracteristici și design-uri adaptate pentru a asigura o curățare eficientă și delicată a tubului traheal. Iată mai jos o descriere detaliată și punctuală a acestui produs:

 1. Scopul Produsului:
  • Freevent® TubeBrush a fost creat pentru a asigura o curățare igienică și eficientă a tubului de traheostomie.
 2. Flexibilitate și Ajustabilitate:
  • Peria pentru tuburi este flexibilă și poate fi îndoită pentru a se potrivi curburii tubului traheal. Această caracteristică permite utilizatorului să se asigure că fiecare parte a tubului este curățată corespunzător.
 3. Materiale Sigure și Durabile:
  • Construită din materiale de înaltă calitate, peria este durabilă și rezistentă. Aceste materiale sunt, de asemenea, sigure pentru utilizarea în contextul medical.
 4. Dimensiuni și Variante:
  • Disponibilă în diferite dimensiuni sau variante pentru a se potrivi diverselor dimensiuni și tipuri de tuburi de traheostomie de pe piață.
 5. Proces de Curățare Simplificat:
  • Freevent® TubeBrush facilitează un proces de curățare simplificat, ajutând utilizatorii să îndeplinească cerințele riguroase de igienă în contextul îngrijirii pacienților cu traheostomie.
 6. Recomandări de Utilizare:
  • Utilizatorii sunt încurajați să îndoaie peria în conformitate cu curburile specifice ale tubului de traheostomie pentru a asigura o curățare eficientă și fără riscuri.
 7. Instrucțiuni de Îngrijire și Curățare a Periei:
  • Se recomandă ca peria să fie curățată și sterilizată înainte și după fiecare utilizare pentru a preveni contaminarea și pentru a menține standardele ridicate de igienă.

User Reviews

0.0 out of 5
0
0
0
0
0
Write a review

There are no reviews yet.

Be the first to review “Perie de curațare canule trahale TRACOE (Freevent® TubeBrush)”

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Perie de curațare canule trahale TRACOE (Freevent® TubeBrush)
Perie de curațare canule trahale TRACOE (Freevent® TubeBrush)
Aparate Auditive - Canule Traheale - Implant Cohlear - Testare Auz
Logo
Register New Account
Compare items
 • Total (0)
Compare
0

Perie de curațare canule trahale TRACOE (Freevent® TubeBrush)

5/5
Camelia Marinele Avram
Camelia Marinele Avram@marine-Camelia33
Read More
Aparate Auditive de TOP. Am achiziționat din magazinul Cora Pantelimon. Calitate excepțională. Auz clar, reducerea zgomotuluid e fond. Recomand!
Daniel Mihnea
Daniel Mihnea@mihnea-99-daniel
Read More
Multumesc mult Clarfon, am efectuat o audiogramă gratuită și am cumpărat MOXI DX - un aparat auditiv de ultimă generație. Auz foarte clar!
Mihaela Andreescu
Mihaela Andreescu@mihaela-andreescu29
Read More
Recomand cu incredere Clarfon, Panduri, București. Prețuri mici datorită reducerilor. Servicii de calitate, produse extrem de eprformante.
Previous
Next
Shopping cart