Aparate auditive performante marca Straton by Hansaton

SaveSavedRemoved 1
Deal Score+1
Deal Score+1

De peste 6 decenii Hansaton pune la dispoziția persoanelor cu hipoacuzie aparate auditive performante, prin dezvoltarea unor soluții inovatoare. Datorită acestora, astăzi te poți bucura de o experiență auditivă unică, în timp ce vei beneficia de confortul și libertatea pe care le dorești.

Avantajele unui aparat auditiv din familia Flow

În familia Flow Hansaton găsești aparate auditive retroauriculare (BTE) și intraauriculare (ITE), care pot fi programate digital, cu 12 canale și amplificare ce poate varia până la 100 dB. Acestea pot fi utilizate atât de către persoanele cu forme ușoare de hipoacuzie, cât și de către cele cu forme severe.

Aparatele auditive Flow Hansaton se remarcă prin tehnologia modernă și designul atractiv. Acestea dispun de funcții ușor de utilizat, precum Push Button și posibilitatea facilă de a controla volumul. O altă caracteristică importantă a acestor aparate auditive constă în funcția HearIntelligence, prin care sunt procesate sunetele, astfel încât să fie eliminate componentele nefolositoare.

Prin urmare, cu un astfel de aparat auditiv vei beneficia de o experiență auditivă personalizată.

Aparate auditive performante – De ce să alegi un aparat auditiv Straton by Hansaton

Aparatele auditive Hansaton sunt concepute pentru a răspunde nevoilor tale, motiv pentru care acestea îți oferă avantaje importante, precum:

 • Durata de viață a bateriei de până la 24 de ore

Cu un aparat auditiv Straton by Hansaton nu trebuie să te îngrijorezi cu privire la durata de viață a bateriei. Acesta îți oferă toată libertate deplină, datorită duratei de viață a bateriei, de până la 24 de ore și a posibilității de încărcare on-the-go.

De asemenea, timpul necesar pentru o încărcare completă este de 3 ore. În plus, bateria poate ajunge la 80% din capacitatea de încărcare, după doar 90 de minute de alimentare.

 • Conectarea facilă la smartphone a aparatului auditiv Hansaton

Conectarea facilă la smartphone este esențială astăzi, iar unele aparate auditive Straton by Hansaton oferă această posibilitate. Îți poți conecta telefonul sau tableta pentru a te bucura de conversațiile telefonice sau de muzica preferată, printr-o simplă atingere a aparatului auditiv.

 • Designul atractiv – aparate auditive performante

Aparatele auditive sunt disponibile într-o varietate de forme și dimensiuni, dar fiecare dispozitiv Hansaton a fost conceput pentru a asigura o utilizare confortabilă. Majoritatea acestora sunt rezistente la apă, pentru a-ți oferi libertatea de care ai nevoie pentru desfășurarea activităților cotidiene. Totodată, în cazul aparatelor BTE, acestea dispun de o formă anatomică, astfel încât se vor atașa cu ușurință în spatele urechii.

 • Optimizarea eficientă a sunetului cu aparate auditive performante

Un alt avantaj oferit de aparatele auditive Straton by Hansaton constă în optimizarea eficientă a sunetului. În functie de nivelul de performanță pe care îl alegi, poți beneficia de un aparat auditiv ideal pentru persoanele liniștite, care doresc ajustarea manuală a dispozitivului.

De asemenea, există aparate auditive Hansaton adecvate mediilor de audiție cu zgomote minime pe fundal, dar și cu zgomote frecvente, regulate sau mult mai intense. De asemenea, ele oferă o bună focalizare asupra vorbirii, pentru a putea înțelege cu ușurință cuvintele care îți sunt adresate.

Indiferent de mediul sonor în care te vei afla, vei putea găsi aparatul auditiv ideal pentru tine în familia Flow de la Hansaton, adaptat nevoilor tale.

We will be happy to hear your thoughts

   Leave a reply

   Aparate Auditive - Canule Traheale - Implant Cohlear - Testare Auz
   Logo
   Register New Account
   Compare items
   • Total (0)
   Compare
   0
   Shopping cart