Aparate Auditive CIC Flow+ de la Hansaton – Discreție și Performanță

SaveSavedRemoved 5
Deal Score+5
Deal Score+5

Clarfon  prezintă noile Aparate Auditive CIC Flow+ de la Hansaton, care combină discreția unei soluții personalizate cu performanțele unui sistem auditiv de ultimă generație.

Discreția garantată de Aparatele CIC

Aparatele Auditive CIC Flow+ sunt practic invizibile atunci când sunt purtate. Ele sunt realizate pentru a se potrivi perfect în urechea ta, devenind astfel soluția ideală atunci când ești în căutarea unei experiențe auditive discrete.

CIC înseamnă „Completely in the Canal” – adică aparatul auditiv este poziționat complet în canalul urechii. Acest lucru face ca CIC să fie cea mai discretă soluție disponibilă pe piața aparatelor auditive.

Cu Flow+ CIC de la Hansaton, nu trebuie să-ți faci griji că aparatul auditiv va fi vizibil. El va sta ascuns în ureche, asigurând tot confortul de care ai nevoie.

Performanțe excepționale

Chiar dacă sunt discrete, Aparatele Auditive CIC Flow+ nu fac rabat la capitolul performanțe. Datorită tehnologiei HearIntelligenceTM dezvoltate de Hansaton, aceste aparate auditive oferă o experiență auditivă optimizată.

HearIntelligenceTM procesează sunetele în mod inteligent, amplificând elementele importante și reducând zgomotul ambiental nedorit. Rezultatul este un sunet clar și natural, mai ușor de înțeles.

Aparatele Auditive CIC Flow+ dispun de 10 canale de procesare a sunetului și cel mai nou algoritm de compresie WDRC pentru adaptare naturală la mediul sonor.

Concluzie

Aparatele Auditive CIC Flow+ de la Hansaton, disponibile la Clarfon, reprezintă alegerea ideală pentru cei care doresc discreție maximă, dar nu sunt dispuși să facă rabat la calitatea sunetului.

Testați și dumneavoastră Flow+ CIC de la Clarfon și bucurați-vă de conversații clare și confortul unei experiențe auditive discrete cu aceste minunate aparate invizibile Hansaton!

We will be happy to hear your thoughts

   Leave a reply

   Aparate Auditive - Canule Traheale - Implant Cohlear - Testare Auz
   Logo
   Register New Account
   Compare items
   • Total (0)
   Compare
   0
   Shopping cart