Tub lichid de curățare concentrat

Add your review

150 lei

150 lei

Add to wishlistAdded to wishlistRemoved from wishlist 0
Add to compare

Lichidul de curățare concentrat TRACOE Tube Clean reprezintă o soluție eficientă pentru curățarea și întreținerea tuburilor de traheostomie, stomei, butoanelor de grilă și a pieselor de schimb, precum și a accesoriilor corespunzătoare. Ambalat într-un recipient de 250ml, acest lichid concentrat oferă o formulă puternică, cu un timp de expunere scurt, pentru a asigura curățarea rapidă și eficientă a dispozitivelor medicale.

Enzimele conținute în formula sa au rolul de a facilita procesul de curățare, asigurând îndepărtarea eficientă a impurităților și a reziduurilor. Acest lichid concentrat permite aproximativ 100 de aplicații, cu o doză recomandată de aproximativ 2,5 ml la 500 ml de apă, oferind astfel o soluție economică și durabilă pentru nevoile de întreținere a dispozitivelor medicale.

Indispensabil în rutina de îngrijire a pacienților cu traheostomie, lichidul de curățare TRACOE Tube Clean se evidențiază prin eficacitatea sa și capacitatea de a menține un nivel înalt de igienă. Alegerea ideală pentru profesioniștii din domeniul sănătății, acest lichid concentrat contribuie la asigurarea unei îngrijiri de calitate și la prelungirea duratei de viață a dispozitivelor medicale esențiale.

User Reviews

0.0 out of 5
0
0
0
0
0
Write a review

There are no reviews yet.

Be the first to review “Tub lichid de curățare concentrat”

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Tub lichid de curățare concentrat
Tub lichid de curățare concentrat
Aparate Auditive - Canule Traheale - Implant Cohlear - Testare Auz
Logo
Register New Account
Compare items
  • Total (0)
Compare
0

Tub lichid de curățare concentrat

5/5
Camelia Marinele Avram
Camelia Marinele Avram@marine-Camelia33
Read More
Aparate Auditive de TOP. Am achiziționat din magazinul Cora Pantelimon. Calitate excepțională. Auz clar, reducerea zgomotuluid e fond. Recomand!
Daniel Mihnea
Daniel Mihnea@mihnea-99-daniel
Read More
Multumesc mult Clarfon, am efectuat o audiogramă gratuită și am cumpărat MOXI DX - un aparat auditiv de ultimă generație. Auz foarte clar!
Mihaela Andreescu
Mihaela Andreescu@mihaela-andreescu29
Read More
Recomand cu incredere Clarfon, Panduri, București. Prețuri mici datorită reducerilor. Servicii de calitate, produse extrem de eprformante.
Previous
Next
Shopping cart