Completați formularul. Specialistul din Cabinet vă va contacta pentru programare.

În inima orașului Drobeta-Turnu Severin, Clarfon Aparate Auditive vă întâmpină la adresa Splai Mihai Viteazu, nr. 25, bl. A1, sc. 2. Cu o echipă dedicată de specialiști în domeniul audiologiei, ne propunem să oferim soluții auditive personalizate și de încredere.

Servicii Oferite:

  1. Teste Auditive Profesionale: Efectuăm teste auditive detaliate pentru a evalua starea dumneavoastră de auz.
  2. Consiliere Personalizată: Oferim ghidare specializată pentru a vă ajuta să alegeți cele mai potrivite soluții auditive.
  3. Alegere și Adapare Aparat Auditiv: Dispunem de o gamă variată de aparate auditive de calitate, adaptate cu atenție la nevoile individuale ale fiecărui pacient.
  4. Service și Întreținere: Asigurăm servicii complete de service și întreținere pentru aparatele auditive.

Adresa: Splai Mihai Viteazu, nr. 25, bl. A1, sc. 2, Drobeta Turnu Severin, jud. Mehedinți

La adresa Bd. Carol I, nr. 61, în incinta Policlinicii Sănătatea, vă așteaptă un alt cabinet Clarfon Aparate Auditive, oferindu-vă servicii de înaltă calitate în domeniul auzului.

Servicii Oferite:

  1. Teste Auditive Profesionale: Experți în audiologie vă vor ghida printr-o serie de teste pentru a evalua cu precizie starea dumneavoastră auditivă.
  2. Consiliere Personalizată: Oferim consiliere individualizată pentru a vă ajuta să înțelegeți și să alegeți soluțiile care se potrivesc cel mai bine nevoilor dumneavoastră.
  3. Alegere și Adapare Aparat Auditiv: Gama noastră de aparate auditive de ultimă generație este disponibilă pentru a satisface cerințele specifice ale fiecărui pacient.
  4. Service și Întreținere: Asigurăm servicii profesionale de service și întreținere pentru a vă menține aparatele auditive în condiții optime.

Adresa: Bd. Carol I, nr. 61 (în incinta Policlinicii Sănătatea), Drobeta Turnu Severin, jud. Mehedinți

Ne pare rău să vă spunem că nu avem un cabinet Clarfon Aparate Auditive în Reșița în acest moment. Cu toate acestea, vă invităm să vă programăm la cabinetele noastre din Drobeta, unde veți primi asistență specializată pentru nevoile dvs. auditive.

Aparate Auditive - Canule Traheale - Implant Cohlear - Testare Auz
Logo
Register New Account
Compare items
  • Total (0)
Compare
0
Shopping cart