Moxi B9-312

Moxi B-312 este un aparat auditiv retroauricular (RIC) cu conectivitate directă, fabricat de Unitron. Este disponibil pe platforma tehnologică Blu 9 Premium.

Principalele caracteristici:

 • Canale de reglaj fin: 20
 • Conectivitate Bluetooth directă la smartphone
 • Compatibil cu accesorii wireless precum TV Connector, Remote Control, Remote Plus app, PartnerMic
 • Certificare împotriva prafului și umidității IP68
 • Baterie tip 312
 • Reductor de zgomot adaptativ, manager de feedback
 • Programe automate și manuale, mascaj pentru acufene
 • Posibilitate de reglaj la distanță cu aplicația Remote Plus
 • Gamă dinamică de la pierderi ușoare până la severe de auz
 • Disponibil în mai multe culori

Add to wishlistAdded to wishlistRemoved from wishlist 4
Add to compare

Produsul Moxi B-312 de la Unitron este un aparat auditiv de înaltă performanță, conceput pentru a oferi o experiență auditivă îmbunătățită și confortabilă. Iată o descriere a caracteristicilor sale principale:

 1. Tehnologie avansată: Moxi B-312 utilizează tehnologia de vârf pentru a furniza o calitate excelentă a sunetului și o performanță auditivă superioară. Aceasta include algoritmi avansați de procesare a sunetului, adaptare automată și funcții personalizate.
 2. Design elegant și discret: Aparatul auditiv Moxi B-312 are un design subțire și elegant, care se potrivește confortabil în spatele urechii. Este disponibil în diferite culori și finisaje, astfel încât să poată fi adaptat preferințelor și stilului dumneavoastră.
 3. Tehnologie de conectivitate: Aparatul auditiv Moxi B-312 este compatibil cu tehnologia wireless și permite conectarea la dispozitive precum telefoane mobile, televizoare și alte dispozitive multimedia. Aceasta vă oferă posibilitatea de a experimenta o conectivitate fără fir și de a vă bucura de sunetul clar și direct în urechi.
 4. Baterie de lungă durată: Moxi B-312 este echipat cu o baterie puternică și durabilă, care asigură o autonomie suficientă pentru a vă permite să vă bucurați de sunetul de calitate pe tot parcursul zilei. În plus, există și opțiunea de a utiliza baterii reîncărcabile pentru a reduce nevoia de a înlocui bateriile des.
 5. Control și personalizare ușoară: Aparatul auditiv Moxi B-312 vine cu o aplicație mobilă dedicată, care vă permite să reglați setările și să personalizați experiența auditivă în funcție de preferințele dumneavoastră individuale. Aceasta vă oferă flexibilitate și control asupra nivelului de amplificare, programelor auditive și altor aspecte legate de funcționarea aparatului auditiv.
 6. Rezistență la umiditate și praf: Moxi B-312 este proiectat pentru a rezista la condiții de umiditate și praf, ceea ce îl face potrivit pentru utilizare în diferite medii și activități. Această caracteristică contribuie la durabilitatea și fiabilitatea aparatului auditiv în timp.

Specification: Moxi B9-312

Specificatii generale
Brand

Unitron

Culoare
Tipul aparatului

Receptor in canal (RIC)

Performanțe și Tehnologie
Baterie

312

Nivel tehnologic

9

Platforma

Blu

Funcții
Focalizare automată

Focalizare automată 360

Tinitus

Dotat cu funcție tratament tinitus

Videos: Moxi B9-312

User Reviews

0.0 out of 5
0
0
0
0
0
Write a review

There are no reviews yet.

Be the first to review “Moxi B9-312”

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Aparate Auditive - Canule Traheale - Implant Cohlear - Testare Auz
Logo
Register New Account
Compare items
 • Total (0)
Compare
0

Moxi B9-312

5/5
Camelia Marinele Avram
Camelia Marinele Avram@marine-Camelia33
Read More
Aparate Auditive de TOP. Am achiziționat din magazinul Cora Pantelimon. Calitate excepțională. Auz clar, reducerea zgomotuluid e fond. Recomand!
Daniel Mihnea
Daniel Mihnea@mihnea-99-daniel
Read More
Multumesc mult Clarfon, am efectuat o audiogramă gratuită și am cumpărat MOXI DX - un aparat auditiv de ultimă generație. Auz foarte clar!
Mihaela Andreescu
Mihaela Andreescu@mihaela-andreescu29
Read More
Recomand cu incredere Clarfon, Panduri, București. Prețuri mici datorită reducerilor. Servicii de calitate, produse extrem de eprformante.
Previous
Next
Shopping cart