Stride B9-PR

 • Canale de ajustare fină: 20
 • Programe automate de clasificare a mediului: 7
 • Baterie: Reîncărcabilă cu litiu-ion
 • Destinat pentru: Pierderea ușoară până la moderat-severă a auzului
 • Sistem de procesare a semnalului: Integra OS
 • AutoFocus 360: Da
 • Reductie de zgomot: Da
 • Direcționalitate adaptivă cu mai multe benzi: Da
 • Control prin atingere (Tap Control): Da
 • Natural Sound Balance: Da
 • Control al vântului: Da
 • Îmbunătățirea vorbirii: Da
 • Conectivitate „Made for All”: Da, inclusiv apeluri telefonice hands-free

Add to wishlistAdded to wishlistRemoved from wishlist 0
Add to compare
 1. Baterie reîncărcabilă cu litiu-ion: Aparatul auditiv este echipat cu o baterie avansată, asigurând o durată de viață mai lungă și o utilizare convenabilă prin reîncărcare.
 2. Proiectat pentru pierderea ușoară până la moderat-severă a auzului: Potrivit pentru persoanele cu diferite grade de afectare a auzului, acoperind de la ușoară până la pierdere moderat-severă.
 3. Integra OS – Sistem avansat de procesare a semnalului: Folosește tehnologia Integra OS, un sistem de procesare a semnalului auditiv avansat, pentru a oferi o experiență auditivă îmbunătățită.
 4. AutoFocus 360: Funcție care permite aparatului auditiv să se adapteze automat la diferite medii și direcții sonore, optimizând calitatea sunetului în diverse situații.
 5. Reductie de zgomot: Dispune de tehnologie de reducere a zgomotului pentru a îmbunătăți claritatea sunetului și pentru a minimiza distragerile cauzate de zgomotele de fond.
 6. Direcționalitate adaptivă cu mai multe benzi: Sistem care ajustează direcționalitatea microfonului pentru a se potrivi cu mediul sonor, oferind o adaptabilitate crescută în diferitele medii de ascultare.
 7. Control prin atingere (Tap Control): O funcție care permite utilizatorului să facă anumite ajustări prin atingerea aparatului auditiv, adăugând un element de control intuitiv.
 8. Natural Sound Balance: Acestă caracteristică asigură că sunetele sunt redate într-un mod echilibrat și natural, contribuind la o experiență auditivă mai plăcută.
 9. Control al vântului: Funcție specială pentru a minimiza impactul zgomotului provocat de vânt, îmbunătățind confortul utilizatorului în medii externe.
 10. Îmbunătățirea vorbirii: Folosește tehnologie pentru a amplifica și îmbunătăți claritatea vorbirii, facilitând comunicarea în diferite medii.
 11. Conectivitate „Made for All” cu apeluri telefonice hands-free: Aparatul auditiv este proiectat pentru a se conecta cu ușurință la o varietate de dispozitive, inclusiv iPhone și Android, permițând apeluri telefonice hands-free.
 12. 7 programe automate de clasificare a mediului: Aparatul auditiv poate identifica și adapta automat setările sale la diferite medii sonore.
 13. 20 canale de ajustare fină: Oferă utilizatorilor posibilitatea de a personaliza și ajusta aparatul auditiv pentru a se potrivi nevoilor specifice ale fiecăruia.

Specification: Stride B9-PR

Specificatii generale
Brand

Unitron

Culoare
Tipul aparatului

In spatele urechii (BTE)

Performanțe și Tehnologie
Baterie

Lithium-ion

Nivel tehnologic

1, 3, 5, 7, 9

Platforma

Blu

Funcții
Focalizare automată

Focalizare automată 360

Tinitus

Dotat cu funcție tratament tinitus

User Reviews

0.0 out of 5
0
0
0
0
0
Write a review

There are no reviews yet.

Be the first to review “Stride B9-PR”

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Aparate Auditive - Canule Traheale - Implant Cohlear - Testare Auz
Logo
Register New Account
Compare items
 • Total (0)
Compare
0

Stride B9-PR

5/5
Camelia Marinele Avram
Camelia Marinele Avram@marine-Camelia33
Read More
Aparate Auditive de TOP. Am achiziționat din magazinul Cora Pantelimon. Calitate excepțională. Auz clar, reducerea zgomotuluid e fond. Recomand!
Daniel Mihnea
Daniel Mihnea@mihnea-99-daniel
Read More
Multumesc mult Clarfon, am efectuat o audiogramă gratuită și am cumpărat MOXI DX - un aparat auditiv de ultimă generație. Auz foarte clar!
Mihaela Andreescu
Mihaela Andreescu@mihaela-andreescu29
Read More
Recomand cu incredere Clarfon, Panduri, București. Prețuri mici datorită reducerilor. Servicii de calitate, produse extrem de eprformante.
Previous
Next
Shopping cart