Provox® Skin Barrier

Add your review

Provox® Skin Barrier este conceput pentru a crea un strat protector pe piele.

Add to wishlistAdded to wishlistRemoved from wishlist 0
Add to compare

Caracteristici principale:

  1. Strat Protector Eficient: Dezvoltat pentru a crea o barieră protectoare eficientă între piele și alte substanțe, ajutând la prevenirea iritațiilor și leziunilor.
  2. Ușor de Aplicat: Produsul este formulat pentru o aplicare ușoară și uniformă, permițând crearea rapidă a unui strat protector pe suprafața pielii.
  3. Confortabil și Moale: Textura moale și confortabilă contribuie la o experiență plăcută pentru utilizator, fără senzații neplăcute pe piele.
  4. Potrivit pentru Utilizare Zilnică: Poate fi inclus în rutina de îngrijire Provox, oferind un strat protector constant pentru piele.
  5. Non-steril, pentru Utilizare Individuală: Produs non-steril, conceput pentru a fi utilizat de către un singur pacient, asigurând igienă personalizată.

Provox® Skin Barrier este un produs esențial pentru utilizatorii de proteze vocale Provox, furnizând un strat suplimentar de protecție pentru piele. Acesta ajută la menținerea integrității pielii și la reducerea riscului de iritații sau leziuni, contribuind astfel la confortul și sănătatea generală a pielii în jurul stomiei.

User Reviews

0.0 out of 5
0
0
0
0
0
Write a review

There are no reviews yet.

Be the first to review “Provox® Skin Barrier”

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Aparate Auditive - Canule Traheale - Implant Cohlear - Testare Auz
Logo
Register New Account
Compare items
  • Total (0)
Compare
0

Provox® Skin Barrier

5/5
Shopping cart