Provox® Brush

Add your review

Add to wishlistAdded to wishlistRemoved from wishlist 0
Add to compare

Provox® Brush este un instrument specializat proiectat pentru curățarea zilnică a protezei vocale. Cu o utilizare simplă și eficientă, acesta este conceput pentru a asigura igiena adecvată a protezei vocale, contribuind la menținerea sănătății și funcționalității acesteia. Caracterizat prin manevrabilitate ușoară, mânerul poate fi îndoit pentru a se adapta nevoilor individuale ale utilizatorului.

Un aspect distinctiv al Provox® Brush constă în capacitatea sa de a fi folosit pentru inserarea atât a Provox Plug, cât și a Provox Vega Plug, oferind astfel un instrument multifuncțional pentru întreținerea protezei vocale. De asemenea, este important de menționat că acest produs este destinat utilizării individuale, fiind conceput pentru a fi reutilizat de către același pacient.

În concluzie, Provox® Brush reprezintă un instrument practic și versatil, ușor de utilizat, care facilitează curățarea zilnică a protezei vocale, contribuind astfel la menținerea unei igiene adecvate și la prelungirea duratei de viață a dispozitivului.

User Reviews

0.0 out of 5
0
0
0
0
0
Write a review

There are no reviews yet.

Be the first to review “Provox® Brush”

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Aparate Auditive - Canule Traheale - Implant Cohlear - Testare Auz
Logo
Register New Account
Compare items
  • Total (0)
Compare
0

Provox® Brush

5/5
Camelia Marinele Avram
Camelia Marinele Avram@marine-Camelia33
Read More
Aparate Auditive de TOP. Am achiziționat din magazinul Cora Pantelimon. Calitate excepțională. Auz clar, reducerea zgomotuluid e fond. Recomand!
Daniel Mihnea
Daniel Mihnea@mihnea-99-daniel
Read More
Multumesc mult Clarfon, am efectuat o audiogramă gratuită și am cumpărat MOXI DX - un aparat auditiv de ultimă generație. Auz foarte clar!
Mihaela Andreescu
Mihaela Andreescu@mihaela-andreescu29
Read More
Recomand cu incredere Clarfon, Panduri, București. Prețuri mici datorită reducerilor. Servicii de calitate, produse extrem de eprformante.
Previous
Next
Shopping cart