Moxi V9-R

Moxi V9-R este un dispozitiv auditiv reîncărcabil, cu un design premiat și funcționalitate avansată. Cu o potrivire personalizată și o estetică elegantă, Moxi V9-R îmbunătățește atât auzul, cât și stilul de viață al utilizatorilor.

Add to wishlistAdded to wishlistRemoved from wishlist 0
Add to compare

Moxi V9-R: o combinație elegantă de stil și funcționalitate pentru o experiență auditivă remarcabilă!

  • Design premiat: Moxi V9-R impresionează cu o formă inovatoare și contur unic, atrăgând privirile celor care apreciază estetica și confortul.
  • Potrivire personalizată: Fiecare instrument pentru urechea stângă și dreaptă este meticulos realizat pentru confort individual, asigurând o potrivire perfectă.
  • Câștigător al premiului Red Dot: Recunoscut pentru frumusețea sa estetică, confort și ușurința în utilizare, Moxi V9-R a obținut prestigiosul premiu Red Dot pentru Design de Produs.
  • Conveniență la încărcare: Însoțit de încărcătorul Moxi RS, aceste instrumente auditive oferă stocare și încărcare fără probleme. Inserarea și scoaterea instrumentelor este ușoară.
  • Experiența Vivante: Ca parte a familiei Vivante, Moxi V9-R permite utilizatorilor să se implice în conversații cu încredere, să-și personalizeze experiența și să rămână conectați.Moxi V9-R este un dispozitiv auditiv reîncărcabil, cu un design premiat și funcționalitate avansată. Cu o potrivire personalizată și o estetică elegantă, Moxi V9-R îmbunătățește atât auzul, cât și stilul de viață al utilizatorilor.

Specification: Moxi V9-R

Specificatii generale
Brand

Unitron

Culoare
Tipul aparatului

Receptor in canal (RIC)

Performanțe și Tehnologie
Baterie

Lithium-ion

Nivel tehnologic

9

Platforma

Vivante

Funcții
Focalizare automată

Focalizare automată 360

Tinitus

Dotat cu funcție tratament tinitus

User Reviews

0.0 out of 5
0
0
0
0
0
Write a review

There are no reviews yet.

Be the first to review “Moxi V9-R”

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Aparate Auditive - Canule Traheale - Implant Cohlear - Testare Auz
Logo
Register New Account
Compare items
  • Total (0)
Compare
0

Moxi V9-R

5/5
Camelia Marinele Avram
Camelia Marinele Avram@marine-Camelia33
Read More
Aparate Auditive de TOP. Am achiziționat din magazinul Cora Pantelimon. Calitate excepțională. Auz clar, reducerea zgomotuluid e fond. Recomand!
Daniel Mihnea
Daniel Mihnea@mihnea-99-daniel
Read More
Multumesc mult Clarfon, am efectuat o audiogramă gratuită și am cumpărat MOXI DX - un aparat auditiv de ultimă generație. Auz foarte clar!
Mihaela Andreescu
Mihaela Andreescu@mihaela-andreescu29
Read More
Recomand cu incredere Clarfon, Panduri, București. Prețuri mici datorită reducerilor. Servicii de calitate, produse extrem de eprformante.
Previous
Next
Shopping cart