Moxi V9-312

Moxi V9-312 – un instrument auditiv premiat – îmbină stilul și funcționalitatea. Designul său unic conturat atrage pe cei care pun accent pe estetică, iar instrumentele individuale pentru urechea stângă și dreaptă asigură o potrivire confortabilă. Reîncărcabil și elegant, Moxi V9-312 amplifică atât auzul, cât și stilul.

Add to wishlistAdded to wishlistRemoved from wishlist 1
Add to compare

Moxi V9-312 se remarcă ca o soluție auditivă remarcabilă care îmbină cu eleganță stilul și funcționalitatea. Creat pentru persoanele exigente care apreciază estetica, acest instrument se distinge de designurile convenționale. Iată câteva caracteristici cheie:

  • Design premiat: Moxi V9-312 se mândrește cu o formă inovatoare și unic conturată, care atrage clienții interesați de design și care caută atât confort, cât și eleganță.
  • Potrivire personalizată: Fiecare instrument pentru urechea stângă și dreaptă este realizat meticulos pentru confortul individual, asigurând o potrivire perfectă.
  • Câștigător al premiului Red Dot: Recunoscut pentru estetica sa frumoasă, confort și ușurința în utilizare, Moxi V9-312 a obținut prestigiosul premiu Red Dot pentru Design de Produs.
  • Conveniență la încărcare: Însoțit de încărcătorul Moxi RS, aceste instrumente auditive oferă stocare și încărcare fără probleme. Inserarea și scoaterea instrumentelor este ușoară.
  • Experiența Vivante: Ca parte a familiei Vivante, Moxi V9-312 permite utilizatorilor să se implice în conversații cu încredere, să-și personalizeze experiența și să rămână conectați.

Specification: Moxi V9-312

Specificatii generale
Brand

Unitron

Culoare
Tipul aparatului

Receptor in canal (RIC)

Performanțe și Tehnologie
Baterie

312

Nivel tehnologic

9

Platforma

Vivante

Funcții
Focalizare automată

Focalizare automată 360

Tinitus

Dotat cu funcție tratament tinitus

User Reviews

0.0 out of 5
0
0
0
0
0
Write a review

There are no reviews yet.

Be the first to review “Moxi V9-312”

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Aparate Auditive - Canule Traheale - Implant Cohlear - Testare Auz
Logo
Register New Account
Compare items
  • Total (0)
Compare
0

Moxi V9-312

5/5
Shopping cart