Antifoane / Dopuri pentru urechi – Crescendo – Swim & Surf

Add your review

85 lei

85 lei

Add to wishlistAdded to wishlistRemoved from wishlist 0
Add to compare

Spre deosebire de celelalte categorii de antifoane, Antifoanele interne Swim & Surf sunt concepute să blocheze doar apa, dar nu și sunetul.

Aceste antifoane sunt plutitoare, vă permit să auziți sunetele cât mai natural și oferă protecție contra apei și vântului rece.

Beneficiați de o igienă mult mai bună, în special la piscină, unde mulți înotători pot suferi infecții ale urechilor. În timp, apa rece și vântul de asemenea cauzează probleme urechilor.

Swim & Surf sunt clasificate în categoria de confort și nu de protecție a auzului.

Cât de important este auzul tău și cât de importantă este protecția acestuia? Asta tu decizi.

Antifoanele comercializate de Clarfon S.A. sunt de o calitate superioară și oferă o protecție optimă a auzului, fiind adaptate pe o scară largă de activități fie ele legate de activitatea profesională, petrecerea timpului liber, activități sportive sau relaxare. Totul este pentru protecția auzului, fie că este vorba despre evitarea traumelor sonore, evitarea igienei precare, combaterea pierderii auzului pe termen îndelungat sau diminuarea stresului cauzat de zgomote continue sau repetitive.

Poți fi sigur de nivelul de protecție specificat pentru fiecare produs în parte, deoarece atât antifoanele, cât și filtrele din componența acestora, sunt 100% testate acustic.

Îți vei mulțumi mai târziu!

Antifoane / Dopuri pentru urechi – Crescendo – Swim & Surf
Antifoane / Dopuri pentru urechi – Crescendo – Swim & Surf
Aparate Auditive - Canule Traheale - Implant Cohlear - Testare Auz
Logo
Register New Account
Compare items
  • Total (0)
Compare
0

Antifoane / Dopuri pentru urechi – Crescendo – Swim & Surf

5/5
Camelia Marinele Avram
Camelia Marinele Avram@marine-Camelia33
Read More
Aparate Auditive de TOP. Am achiziționat din magazinul Cora Pantelimon. Calitate excepțională. Auz clar, reducerea zgomotuluid e fond. Recomand!
Daniel Mihnea
Daniel Mihnea@mihnea-99-daniel
Read More
Multumesc mult Clarfon, am efectuat o audiogramă gratuită și am cumpărat MOXI DX - un aparat auditiv de ultimă generație. Auz foarte clar!
Mihaela Andreescu
Mihaela Andreescu@mihaela-andreescu29
Read More
Recomand cu incredere Clarfon, Panduri, București. Prețuri mici datorită reducerilor. Servicii de calitate, produse extrem de eprformante.
Previous
Next
Shopping cart