Antifoane / Dopuri pentru urechi – Crescendo – Fly

Add your review

100 lei

Sunt dopuri universale potrivite pentru persoanele care au nevoie de liniste pentru a se relaxa sau a adormi atunci cand calatoresc. Acestea reduc zgomotul in timp ce nu provoaca disconfort in timpul utilizarii.

  • Reducerea efectiva a presiunii in timpul zborurilor
  • Protectie impotriva disconfortului calatoriei
  • O reducere a zgomotului, permitand o calatorie mai pasnica
  • Utilizare repetata

100 lei

Add to wishlistAdded to wishlistRemoved from wishlist 0
Add to compare

Antifoane / Dopuri pentru urechi – Crescendo Fly.

Antifoane interne de la Cresendo dintr-un material moale, hipoalergic, suprafata neteda, rezistente la murdarire, forma conica este potrivita pentru majoritatea canalelor auditive.

Crescendo Fly este un protector special creat pentru reglarea presiunii din timpul zborului cu avionul, mai ales la decolare si aterizare.

Membrana de tehnologie avansata, reduce zgomotul de fond, imbunatateste calitatea sunetului si reduce zgomotul produs de motoare.

Pot fi purtate pe o durata indelungata pentru un zbor linistit si confortabil.

Datorita filtrelor cu plasa, poti comunica normal cu cei din jur, in timp ce ai un auz protejat si pastrand o ventilatie buna a urechii.[/vc_column_text][vc_column_text]

Cat de important este auzul tau si cat de importanta este protectia acestuia? Asta tu decizi.

Antifoanele comercializate de Clarfon S.A. sunt de o calitate superioara si ofera o protectie optima a auzului, fiind adaptate pe o scara larga de activitati fie ele legate de activitatea profesionala, petrecerea timpului liber, activitati sportive sau relaxare. Totul este pentru protectia auzului, fie ca este vorba despre evitarea traumelor sonore, evitarea igienei precare, combaterea pierderii auzului pe timp indelungat sau diminuarea stresului cauzat de zgomote continue sau repetitive.

Poti fi sigur de nivelul de protectie specificat pentru fiecare produs in parte, deoarece atat antifoanele cat si filtrele din componenta acestora, sunt 100% testate acustic.

Iti vei multumi mai tarziu!

Antifoane / Dopuri pentru urechi – Crescendo – Fly
Antifoane / Dopuri pentru urechi – Crescendo – Fly
Aparate Auditive - Canule Traheale - Implant Cohlear - Testare Auz
Logo
Register New Account
Compare items
  • Total (0)
Compare
0

Antifoane / Dopuri pentru urechi – Crescendo – Fly

5/5
Camelia Marinele Avram
Camelia Marinele Avram@marine-Camelia33
Read More
Aparate Auditive de TOP. Am achiziționat din magazinul Cora Pantelimon. Calitate excepțională. Auz clar, reducerea zgomotuluid e fond. Recomand!
Daniel Mihnea
Daniel Mihnea@mihnea-99-daniel
Read More
Multumesc mult Clarfon, am efectuat o audiogramă gratuită și am cumpărat MOXI DX - un aparat auditiv de ultimă generație. Auz foarte clar!
Mihaela Andreescu
Mihaela Andreescu@mihaela-andreescu29
Read More
Recomand cu incredere Clarfon, Panduri, București. Prețuri mici datorită reducerilor. Servicii de calitate, produse extrem de eprformante.
Previous
Next
Shopping cart