Completați formularul. Specialistul din Cabinet vă va contacta pentru programare.

În centrul vibrant al Cluj-Napoca, pe Calea Motilor, Cabinetul Clarfon Audiologie vă întâmpină cu servicii de înaltă calitate dedicate sănătății dumneavoastră auditive. Echipa noastră de specialiști în audiologie vă stă la dispoziție pentru a vă oferi soluții personalizate, îmbunătățind astfel experiența auditivă.

Servicii Oferite:

 1. Teste Auditive Avansate: Realizăm audiograme și timpanograme pentru o evaluare detaliată a stării dumneavoastră de auz.
 2. Consiliere Specializată: Echipa noastră de experți în audiologie vă oferă consiliere personalizată, ghidându-vă în alegerea soluțiilor potrivite.
 3. Selectie și Adaptare Aparate Auditive: Oferim o gamă diversificată de aparate auditive de la producători de încredere, adaptate nevoilor individuale ale fiecărui pacient.
 4. Servicii de Service și Întreținere: Asigurăm servicii profesionale pentru întreținerea și repararea aparaturii auditive.

Situat într-o zonă accesibilă a Cluj-Napoca, pe Strada Ion Popescu Voitesti, Cabinetul Clarfon Audiologie vă așteaptă să vă îmbunătățiți sănătatea auditivă. Descoperiți servicii personalizate și soluții inovatoare pentru a redescoperi sunetul vieții.

Servicii Oferite:

 1. Teste Auditive Detaliate: Realizăm audiograme și timpanograme pentru evaluarea precisă a auzului.
 2. Consultanță Profesională: Echipa noastră vă sprijină în alegerea celor mai potrivite soluții auditive, adaptate nevoilor dumneavoastră specifice.
 3. Aparate Auditive de Calitate: Dispunem de o gamă variată de aparate auditive performante, pentru a satisface așteptările fiecărui pacient.
 4. Servicii de Întreținere și Reparare: Asigurăm mentenanța și repararea eficientă a dispozitivelor auditive.

Pe Strada București din Cluj-Napoca, Cabinetul Clarfon Audiologie vă oferă servicii dedicate îmbunătățirii sănătății dumneavoastră auditive. Descoperiți soluții personalizate și tehnologii avansate pentru a redescoperi bucuria auditivă.

Servicii Oferite:

 1. Testare Auz Profesională: Audiograme și timpanograme pentru o evaluare cuprinzătoare a auzului.
 2. Consultanță și Consiliere: Echipa noastră de specialiști vă oferă consiliere personalizată, ajutându-vă să faceți alegerile corecte pentru nevoile dumneavoastră auditive.
 3. Gama Variată de Aparate Auditive: Oferim aparate auditive de la branduri de încredere, garantând performanță și confort.
 4. Service Profesional: Asigurăm servicii de întreținere și reparare pentru a vă menține aparatele auditive în stare optimă.

Adresa: Str. București, Cluj-Napoca

 1. Cluj-Napoca – Turda: Aproximativ 30 de kilometri pe drumul rutier.

 2. Cluj-Napoca – Huedin: Aproximativ 40 de kilometri pe drumul rutier.

 3. Cluj-Napoca – Dej: Aproximativ 60 de kilometri pe drumul rutier.

 4. Cluj-Napoca – Gherla: Aproximativ 60 de kilometri pe drumul rutier.

Aparate Auditive - Canule Traheale - Implant Cohlear - Testare Auz
Logo
Register New Account
Compare items
 • Total (0)
Compare
0
Shopping cart