Aparate Auditive Cluj Napoca Calea Motilor, Cabinet Clarfon Audiologie

Bine ai venit pe pagina Cabinetului Clarfon Cluj Napoca Calea Motilor

Suntem aici pentru a-ți oferi cele mai bune soluții auditive. Completați formularul.

Social Rating
4.7
Bazat pe 727 de Recenzii
Evaluare Google
4.3
Bazat pe 52 de Recenzii
Evaluare Facebook
5.0
Bazat pe 675 de Recenzii
js_loader
0730.110.114

Telefon rapid

Program Cabinet

Aparate Auditive Cluj Napoca Calea Motilor

Deschide Google Maps

Aparate Auditive Cluj Napoca Calea Motilor

Cabinetul Clarfon Audiologie din Cluj Napoca  de pe strada Calea Motilor oferă servicii de audiologie cu tehnologie de ultimă generație. Suntem dedicați să ajutăm persoanele care suferă de probleme auditive, oferind o gamă completă de servicii pentru a evalua și trata tulburările auzului.

Tehnologia avansată folosită în cabinetul nostru ne permite să realizăm o evaluare amănunțită și precisă a auzului pacienților noștri. Folosim echipamente moderne și sofisticate, precum audiometre digitale și teste specifice pentru a identifica orice deficiențe auditive. Aceste dispozitive ne permit să măsurăm cu exactitate cât de bine poate un pacient să audă sunetele la diferite frecvențe și intensități.

Evaluarea completă a auzului este esențială pentru elaborarea unui plan individualizat de tratament. Echipa noastră calificată va analiza rezultatele testelor efectuate și va recomanda cele mai potrivite soluții pentru fiecare pacient în parte.

Cabinetul Cluj 1 se află în inima Clujului, la adresa Calea Motilor nr. 19, ap. 5, în curtea Policlinicii/Ambulator, și este ușor de identificat fiind chiar lângă Primărie.

 

Atracții Turistice în Apropiere: Dacă sunteți în căutarea atracțiilor turistice, veți găsi în imediata apropiere Muzeul Etnografic al Transilvaniei, situat pe strada Memorandumului nr. 21, și statuia „Matthias Rex” din Piața Unirii, Cluj.

 

Servicii Oferite: Beneficiați de o gamă variată de servicii, inclusiv testarea auzului, audiograma tonală și vocală, timpanograma, precum și service pentru aparate auditive.

Relocare în Septembrie 2020: Cabinetul și-a schimbat locația în septembrie 2020, stabilindu-se la această adresă. Este important de menționat că Clarfon este prezent în Cluj Napoca încă din anul 2008. Personalul nostru dedicat este aici pentru a vă oferi servicii de calitate. 

 

Vă invităm să ne vizitați la Cabinetul Cluj 1 pentru servicii profesionale și soluții auditive personalizate. Echipa noastră vă așteaptă să vă ofere o experiență auditivă îmbunătățită și să răspundă cu atenție la toate nevoile dvs.

Aparate Auditive - Canule Traheale - Implant Cohlear - Testare Auz
Logo
Register New Account
Compare items
  • Total (0)
Compare
0
Shopping cart