Antifoane / Dopuri pentru urechi – Crescendo – Office

Add your review

100 lei

100 lei

Add to wishlistAdded to wishlistRemoved from wishlist 0
Add to compare

[vc_row][vc_column width=”1/2″][vc_column_text]

Antifoane / Dopuri pentru urechi – Crescendo Office.

Antifoane interne de la Cresendo dintr-un material moale, hipoalergic, suprafata neteda, rezistente la murdarire, forma conica este potrivita pentru majoritatea canalelor auditive.

Crescendo Office sunt antifoane discrete pentru reducere a sunetului, concepute pentru a fi purtate toata ziua, fara a cauza iritatie.

Reduc zgomotul pentru toate frecventele, pastrand un sunet natural, aerisirea si igiena urechii, datorita filtrelor cu plasa de inalta calitate.

Aceste antifoane nu produc alergii, fiind confectionate din material medical TPE ce ofera o compozitie curata a ingredientelor.

Pot fi spalate si folosite pentru o perioada indelungata.[/vc_column_text][vc_column_text]

Cat de important este auzul tau si cat de importanta este protectia acestuia? Asta tu decizi.

Antifoanele comercializate de Clarfon S.A. sunt de o calitate superioara si ofera o protectie optima a auzului, fiind adaptate pe o scara larga de activitati fie ele legate de activitatea profesionala, petrecerea timpului liber, activitati sportive sau relaxare. Totul este pentru protectia auzului, fie ca este vorba despre evitarea traumelor sonore, evitarea igienei precare, combaterea pierderii auzului pe timp indelungat sau diminuarea stresului cauzat de zgomote continue sau repetitive.

Poti fi sigur de nivelul de protectie specificat pentru fiecare produs in parte, deoarece atat antifoanele cat si filtrele din componenta acestora, sunt 100% testate acustic.

Iti vei multumi mai tarziu!

[/vc_column_text][/vc_column][vc_column width=”1/2″][vc_video link=”https://www.youtube.com/watch?v=72Mq3mlgP1U&ab_channel=CrescendoHearingprotection” align=”center”][/vc_column][/vc_row]

Antifoane / Dopuri pentru urechi – Crescendo – Office
Antifoane / Dopuri pentru urechi – Crescendo – Office
Aparate Auditive - Canule Traheale - Implant Cohlear - Testare Auz
Logo
Register New Account
Compare items
  • Total (0)
Compare
0

Antifoane / Dopuri pentru urechi – Crescendo – Office

5/5
Camelia Marinele Avram
Camelia Marinele Avram@marine-Camelia33
Read More
Aparate Auditive de TOP. Am achiziționat din magazinul Cora Pantelimon. Calitate excepțională. Auz clar, reducerea zgomotuluid e fond. Recomand!
Daniel Mihnea
Daniel Mihnea@mihnea-99-daniel
Read More
Multumesc mult Clarfon, am efectuat o audiogramă gratuită și am cumpărat MOXI DX - un aparat auditiv de ultimă generație. Auz foarte clar!
Mihaela Andreescu
Mihaela Andreescu@mihaela-andreescu29
Read More
Recomand cu incredere Clarfon, Panduri, București. Prețuri mici datorită reducerilor. Servicii de calitate, produse extrem de eprformante.
Previous
Next
Shopping cart