clarfon galerie mall 2 2
Clarfon, având ca activitate principală comercializarea dispozitivelor medicale din domeniul ORL, în special a aparatelor auditive și a accesoriilor aferente, activează pe piata din România incepand cu anul 2003.
Clarfon s-a implicat activ în informarea populației cu privire la importanța auzului prin campanii de testare gratuită a auzului în cele 40 de cabinete, în 28 orașe ale țării.
Clarfon colaborează cu doi producători de aparate auditive: Hansaton și Unitron, ambii membri ai grupului Sonova – lider mondial în soluții de auz. Începând cu anul 2015, Clarfon este unic importator și distribuitor al sistemului de implant cohlear Advanced Bionics.
Cel mai performant laborator de producție olive și service de proteze auditive!
Având cel mai performant laborator de producție olive și service proteze auditive, Clarfon oferă service pentru orice tip de aparat auditiv.
Începând din anul 2012 Clarfon este acreditat ISO 9001, iar din anul 2017, Clarfon asigură, în cel mai performant laborator din țară, servicii de calibrare și mentenață pentru audiometre. Toate cabinetele Clarfon sunt evaluate și acreditate de Ministerul Sănătății și de Casa Națională de Asigurări de Sănătate.

Aparate auditive compensate CAS!

Gama diversificată de aparate auditive oferă posibilitatea achiziționării unui sistem auditiv la prețuri accesibile tuturor, iar contractele pe care Clarfon le-a incheiat cu Casele de Asigurări de Sănătate din întreaga țară, dau posibilitatea achiziționării unui aparat auditiv prin compensare CAS.
clarfon galerie mall 3
clarfon cora
IMG 20180412 WA0028

Parteneri CLARFON

Aparate Auditive - Canule Traheale - Implant Cohlear - Testare Auz
Logo
Register New Account
Compare items
  • Total (0)
Compare
0
Shopping cart