Aparate Auditive Bucuresti Coltea, Cabinet Clarfon Audiologie

Bine ai venit pe pagina Cabinetului Clarfon Bucuresti Coltea

Suntem aici pentru a-ți oferi cele mai bune soluții auditive. Completați formularul.

Social Rating
4.9
Bazat pe 782 de Recenzii
Evaluare Google
4.8
Bazat pe 94 de Recenzii
Evaluare Facebook
5.0
Bazat pe 688 de Recenzii
js_loader
0730.110.813

Telefon rapid

Program Cabinet

Aparate Auditive Bucuresti Coltea

Deschide Google Maps

Aparate Auditive Bucuresti Coltea

Cabinetul Aparate Auditive Bucuresti Coltea oferă o gamă completă de servicii pentru evaluarea și îngrijirea auzului dumneavoastră. Echipa noastră este formată din audiologi profesioniști cu experiență vastă în domeniul audiologiei și folosește cele mai noi tehnologii pentru a vă ajuta să obțineți cel mai bun tratament pentru problemele legate de auz.Evaluarea completă a auzului este un proces esențial pentru diagnosticarea corectă și tratarea eficientă a problemelor auditive. La Cabinetul Clarfon Audiologie, aceast proces este realizat cu atenție și precizie de către audiologi specializați. Utilizăm echipamente moderne și teste avansate care ne permit să determinăm nivelul exact al pierderii de auz, precum și cauzele acesteia.Tehnologia de ultimă generație pe care o folosim asigură rezultate precise și personalizate pentru fiecare pacient în parte. Suntem dedicați să furnizăm soluții avansate care să răspundă tuturor cerintelor.

Cabinet București Colțea

Cabinetul Clarfon din strada Colței 8 (fost nr. 26) a fost deschis în septembrie 2013. Din nevoia de a oferi un spațiu mai mare și mai primitor pacienților noștri, ne-am mutat la nr. 8 pe aceeași stradă în luna martie 2023.

Strada Coltei începe din bd. I.C. Brătianu și se află pe latura dreaptă a spitalului Colțea. La aproximativ 50 de metri distanță de piața Sf. Gheorghe spre Universitate. Spitalul Colțea este cel mai vechi spital din București, își leagă numele de Spătarul Mihail Cantacuzino, fiind cel care a pus bazele acestui așezământ la 14 decembrie 1704, pentru îngrijirea bolnavilor.

 

În cabinetul nostru beneficiati de testarea auzului, audiograma tonală și vocală, timpanogramă, dar și de microservice proteze auditive achiziționate de la firma noastră.

 

În vecinătatea cabinetului Clarfon se află și Biserica Sf. Gheorghe cel Nou, ctitoria voievodului Constantin Brâncoveanu. Aici a fost adusă o parte din mâna dreaptă a Sf. Ierarh Nicolae al Mirelor Lichiei. Moaștele au fost donate Bisericii Sf. Gheorghe din București de către bazilica Sf. Nicolae din Bari, Italia.

 

Monumentul kilometrului „0” din curtea Bisericii Sf. Gheorghe Nou, sector 3, este conceput de arhitectul Octav Doicescu și Constantin Baraschi în 1936. Este un bazin în centrul căruia se află o „roza a vânturilor”, între razele căreia sunt gravate denumirile principalelor provincii istorice Românești: Ardeal, Banat, Basarabia, Bucovina, Dobrogea, Moldova, Muntenia și Oltenia. Monumentul a fost stabilit aici de către topografii care au efectuat primele hărți. Este un însemn care simbolizează faptul că numărătoarea kilometrică a șoselelor ce leagă capitala de toate provinciile țării începe aici.

 

Vă așteptăm cu drag în cabinetul nostru, situat într-o zonă centrală încărcată de istorie și monumente istorice.Zone din care Cabinetul Colțea este foarte accesibil: Universitate, Piața Unirii, zona Romană, Lipscani, Spitalul Colțea, Universitatea de Medicină și Farmacie „Carol Davila” (Situată în partea de nord-vest, în jurul universității respective, pe Strada Dionisie Lupu), Zona Strada Doamnei.

Aparate Auditive - Canule Traheale - Implant Cohlear - Testare Auz
Logo
Register New Account
Compare items
  • Total (0)
Compare
0
Shopping cart