Aparate Auditive Slobozia, Cabinet Clarfon Audiologie​

Bine ai venit pe pagina Cabinetului Clarfon Slobozia

Suntem aici pentru a-ți oferi cele mai bune soluții auditive. Completați formularul.

Social Rating
5.0
Bazat pe 675 de Recenzii
Evaluare Google
Evaluare Facebook
5.0
Bazat pe 675 de Recenzii
js_loader
0722.241.771

Telefon rapid

Program Cabinet

Aparate Auditive Slobozia

Deschide Google Maps

Aparate Auditive Slobozia

Cabinetul Clarfon Audiologie din Slobozia este alcătuit dintr-o echipă de specialiști cu experiență în domeniul audiologiei. Echipa noastră este formată din audiologi calificați, care au o cunoaștere profundă a proceselor auditive și sunt pregătiți să ofere soluții personalizate fiecărui pacient.

Unul dintre aspectele importante ale Cabinetului Clarfon Audiologie este tehnologia de ultimă generație pe care o folosim pentru evaluarea și tratamentul problemelor auditive. Folosind cele mai avansate aparate auditive și echipamente de testare, ne asigurăm că pacienții noștri beneficiază de cele mai precise rezultate și de cea mai bună îngrijire posibilă.

O parte esențială a serviciilor noastre este evaluarea completă a auzului. Fiecare pacient este supus unei serii de teste, inclusiv testele tonale pure (PTA), testele vocale și alte teste specifice, pentru a determina nivelul exact al pierderii auditive. Aceste teste nu numai că ne ajută să stabilim un diagnostic precis, ci ne permit și să identificăm cel mai potriv

De la aparatul auditiv cel mai mic și mai discret până la modele avansate cu tehnologie Bluetooth și conectivitate wireless, avem o gamă variată de produse pentru a satisface toate nevoile individuale. Toate acestea sunt disponibile la prețuri competitive, iar personalul nostru experimentat vă poate ajuta să alegeți aparatul auditiv potrivit în funcție de buget și preferințe.

În plus, serviciile noastre nu se opresc doar la achiziționarea unui aparat auditiv. Suntem dedicați să îl menținem în stare perfectă de funcționare prin intermediul serviciilor noastre profesionale de service.

Aparate Auditive - Canule Traheale - Implant Cohlear - Testare Auz
Logo
Register New Account
Compare items
  • Total (0)
Compare
0
Shopping cart