Aparate Auditive Pascani Str. Stefan Cel Mare, Cabinet Clarfon Audiologie

Bine ai venit pe pagina Cabinetului Clarfon Pascani Str. Stefan Cel Mare

Suntem aici pentru a-ți oferi cele mai bune soluții auditive. Completați formularul.

Social Rating
4.4
Bazat pe 48 de Recenzii
Evaluare Google
4.4
Bazat pe 48 de Recenzii
js_loader
0774.974.075

Telefon rapid

Program Cabinet

Aparate Auditive Pascani Str. Stefan Cel Mare

Deschide Google Maps

Aparate Auditive Pascani Str. Stefan Cel Mare

Bine ați venit la Cabinetul Clarfon Audiologie din Pașcani, situat pe Strada Ștefan cel Mare. Oferim servicii complete de evaluare a auzului folosind tehnologie de vârf pentru diagnosticarea și tratamentul problemelor auditive. Echipa noastră de audiologi specializați vă asigură o gamă variată de soluții personalizate pentru îmbunătățirea calității auzului.

Evaluarea completă a auzului este esențială pentru identificarea și gestionarea adecvată a problemelor de auz. În timpul consultației inițiale, audiologii noștri efectuează teste detaliate pentru a determina nivelul afectării auditive, identificând cauzele și tipurile de probleme întâlnite. Această etapă este crucială în elaborarea unui plan de tratament adaptat nevoilor individuale ale fiecărui pacient.

Utilizăm tehnologie de ultimă generație și aparate auditive moderne pentru o evaluare precisă și confortabilă a capacității auditive. Procedurile noastre sunt non-invazive și nedureroase, iar rezultatele sunt disponibile imediat după finalizarea evaluării.

Pentru detalii suplimentare sau pentru programări, vă rugăm să ne contactați la numărul de telefon afișat pe site-ul nostru sau să ne vizitați la sediul nostru pe Strada Ștefan cel Mare din Pașcani. Suntem aici să vă ajutăm să redobândiți plăcerea unei auziri clare și confortabile.

 

Aparate Auditive - Canule Traheale - Implant Cohlear - Testare Auz
Logo
Register New Account
Compare items
  • Total (0)
Compare
0
Shopping cart