Aparate Auditive Neamț

SaveSavedRemoved 1
Deal Score+1
Deal Score+1

Vă invităm cu drag la cabinetul din Roman. 

Alte Cabinete Clarfon limitrofe:

 1. Iași
 2. Harghita
 3. Bacău

Ne bucurăm să vă avem printre susținătorii noștri și vă mulțumim pentru interesul acordat serviciilor noastre.

Clarfon Aparate Auditive Roman este o clinică specializată în evaluarea, diagnosticarea și tratarea deficiențelor de auz. Situată pe Strada Dumbrava Roșie Nr. 28, în orașul Roman din județul Neamț, această clinică oferă servicii de înaltă calitate în domeniul sănătății auditive.

Echipa de experți audiologi de la Clarfon Aparate Auditive Roman este dedicată să ofere soluții personalizate pentru fiecare pacient, în funcție de nevoile și preferințele individuale. Aceste soluții pot include evaluări audiologice complete, ajustări ale aparatelor auditive și consiliere pentru îmbunătățirea comunicării și calității vieții.

Clinica se angajează să ofere cele mai avansate tehnologii și tratamente disponibile pentru a ajuta pacienții să-și recâștige sau să-și îmbunătățească capacitatea auditivă. De asemenea, personalul calificat oferă suport și îndrumare pe tot parcursul procesului, asigurându-se că fiecare pacient primește îngrijirea de care are nevoie.

Indiferent dacă este vorba despre probleme auditive legate de vârstă, traumatisme auditive sau alte afecțiuni, Clarfon Aparate Auditive Roman este acolo pentru a oferi servicii specializate și soluții adaptate fiecărui caz în parte. Este locul unde oamenii pot găsi ajutor și suport pentru îmbunătățirea calității lor auditive și, implicit, a vieții de zi cu zi.

We will be happy to hear your thoughts

   Leave a reply

   Aparate Auditive - Canule Traheale - Implant Cohlear - Testare Auz
   Logo
   Register New Account
   Compare items
   • Total (0)
   Compare
   0
   Shopping cart