Completați formularul. Specialistul din Cabinet vă va contacta pentru programare.

Situat pe Calea București, Nr. 78A, parter, în inima frumosului Brașov, Cabinetul Clarfon Aparate Auditive oferă servicii de calitate pentru cei ce caută soluții auditive. Echipa noastră de profesioniști în audiologie vă așteaptă cu o gamă variată de servicii personalizate.

Servicii Oferite:

  1. Teste Auditive Profesionale: Experții noștri vă oferă teste auditive amănunțite pentru a evalua și identifica eventualele probleme de auz.

  2. Consiliere Personalizată: Suntem dedicați să vă oferim consiliere personalizată, ghidându-vă în alegerea celor mai potrivite soluții auditive pentru nevoile dvs. individuale.

  3. Alegere și Adapare Aparat Auditiv: Dispunem de o gamă diversificată de aparate auditive de la producători de încredere. Echipa noastră se asigură că aparatele sunt adaptate cu precizie și vă oferă instrucțiuni detaliate pentru utilizare.

  4. Service și Întreținere: Oferim servicii complete de service și întreținere pentru a vă asigura că dispozitivele dvs. auditive funcționează optim pe termen lung.

Adresa: Calea București Nr. 78A, Parter, Brașov, Județul Brașov

Într-o locație convenabilă pe Str. Iuliu Maniu, Nr. 36, parter, Cabinetul Clarfon Aparate Auditive vă întâmpină cu profesionalism și grijă. Iată ce vă putem oferi:

Servicii Oferite:

  1. Teste Auditive Profesionale: Evaluăm cu atenție starea auditivă pentru a vă oferi soluții adecvate.

  2. Consiliere Personalizată: Vă sprijinim în alegerea celor mai potrivite soluții, având în vedere nevoile unice ale fiecărui pacient.

  3. Alegere și Adapare Aparat Auditiv: Dispunem de tehnologie avansată și garantăm o adaptare precisă a aparatelor auditive.

  4. Service și Întreținere: Asigurăm servicii complete de întreținere pentru a vă menține dispozitivele în stare optimă.

Adresa: Str. Iuliu Maniu, Nr. 36, Parter, Brașov, Județul Brașov

Ne pare rău să vă spunem că nu avem un cabinet Clarfon Aparate Auditive în Sinaia, Bușteni, Predeal sau Azuga în acest moment. Cu toate acestea, vă invităm să vă programăm la cabinetele noastre din Brașov, unde veți primi asistență specializată pentru nevoile dvs. auditive.

Aparate Auditive - Canule Traheale - Implant Cohlear - Testare Auz
Logo
Register New Account
Compare items
  • Total (0)
Compare
0
Shopping cart