Completați formularul. Specialistul din Cabinet vă va contacta pentru programare.

Situat în inima municipiului Bacău, pe strada Republicii, nr. 40, sc. A, parter, ap. 4, cabinetul Clarfon Aparate Auditive vă așteaptă cu servicii de înaltă calitate în domeniul sănătății auditive. Echipa noastră de specialiști dedicată vă oferă soluții personalizate pentru problemele de auz, punând accentul pe testarea auditivă completă și selecția atentă a aparatelor auditive. Suntem aici pentru a vă îmbunătăți experiența auditivă și a vă oferi suportul de care aveți nevoie. Vă invităm să ne vizitați la adresa indicată și să beneficiați de expertiza noastră.

Cu sediul în Centrul Medical Mediclinic, pe Strada Mioriței, nr. 7C, etajul 1, judetul Bacău, acest cabinet Clarfon Aparate Auditive oferă o gamă completă de servicii specializate în testarea auzului și soluții personalizate pentru aparatul auditiv. Cu echipamente de ultimă generație și un personal dedicat, vă asigurăm că veți beneficia de o evaluare detaliată a sănătății auditive și că veți găsi aparatul auditiv perfect adaptat nevoilor dumneavoastră. Vă așteptăm cu drag la această locație pentru a îmbunătăți calitatea auzului dumneavoastră.

Situat pe Strada 9 Mai, nr. 5, camera 2, sc. B, ap. 2, acest cabinet Clarfon Aparate Auditive reprezintă un spațiu dedicat sănătății dumneavoastră auditive. Cu un accent deosebit pe testarea auzului și selecția atentă a aparatelor auditive, echipa noastră de specialiști vă stă la dispoziție pentru a vă oferi soluții adaptate nevoilor dumneavoastră specifice. Vă invităm să ne vizitați la această adresă pentru o experiență auditivă îmbunătățită și personalizată.

Aparate Auditive - Canule Traheale - Implant Cohlear - Testare Auz
Logo
Register New Account
Compare items
  • Total (0)
Compare
0
Shopping cart