Aparate Auditive Cluj Napoca Str. Bucuresti, Cabinet Clarfon Audiologie​

Bine ai venit pe pagina Cabinetului Clarfon Cluj Napoca Str. Bucuresti

Suntem aici pentru a-ți oferi cele mai bune soluții auditive. Completați formularul.

Social Rating
4.9
Bazat pe 791 de Recenzii
Evaluare Google
4.7
Bazat pe 38 de Recenzii
Evaluare Facebook
5.0
Bazat pe 753 de Recenzii
js_loader
0773.701.009

Telefon rapid

Program Cabinet

Aparate Auditive Cluj Napoca Str. Bucuresti

Deschide Google Maps

Aparate Auditive Cluj Napoca Str. Bucuresti

Cabinetul Clarfon Audiologie din Cluj Napoca este specializat în furnizarea de soluții auditive de înaltă calitate pentru clienții săi. Echipa noastră este formată din audiologi experimentați și dedicați, care folosesc tehnologia de ultimă generație pentru a oferi servicii personalizate și eficiente.

Tehnologia de ultimă generație pe care o folosim ne permite să realizăm o evaluare completă a auzului dumneavoastră, astfel încât să putem identifica cu precizie problemele auditive și să recomandăm cele mai potrivite soluții. Utilizăm echipamente moderne, cum ar fi audiometrele computerizate și teste avansate ale funcției vestibulare, pentru a obține rezultate precise și detaliate.

Evaluarea completă a auzului include o serie de teste pentru a evalua nivelul de sensibilitate la sunete, acuitatea auditivă, abilitatea de discriminare a limbajului și alte aspecte legate de sănătatea auditivă. Aceste teste sunt esențiale pentru diagnosticarea corectă și tratamentul optim al problemelor auditive.

Bine ați venit la Aparate Auditive Clarfon Cluj3!

Cabinetul nostru, fondat în octombrie 2022, vă așteaptă pe strada București numărul 49, în cartierul Mărăști din frumosul Cluj. Situat în imediata apropiere a unui supermarket și a celei mai renumite fabrici de cosmetice și produse pentru curățare, respectiv FARMEC, suntem dedicati să vă oferim soluții auditive personalizate și de încredere.

 

Localizare Strategică: Cabinetul nostru este situat într-o zonă convenabilă, oferindu-vă acces facil la serviciile noastre. Fiind în proximitatea unui supermarket și a celei mai renumite fabrici din domeniul cosmeticelor, ne străduim să facem experiența dvs. la cabinet cât mai plăcută și convenabilă.

 

Obiective Turistice în Apropiere: Dacă decideți să vizitați cabinetul nostru, puteți să vă bucurați și de frumusețea orașului Cluj, deoarece principalele obiective turistice sunt la doar 20-25 de minute de mers pe jos. Printre acestea se numără:

 

  • Piața Unirii: Inima istorică a orașului, plină de cafenele, restaurante și clădiri istorice.

  • Muzeul de Artă: O oază culturală cu expoziții variate și captivante.

  • Muzeul Național de Istorie a Transilvaniei: O călătorie în timp pentru a descoperi istoria fascinantă a regiunii.

  • Piața Muzeului: O zonă animată cu buticuri și cafenele cochete.

  • Muzeul Etnografic: O incursiune în tradițiile și cultura transilvănene.

  • Parcul Central: Un loc perfect pentru relaxare și plimbări plăcute.

  • Casino – Centrul de Cultură Urbană: O destinație vibrantă pentru evenimente și spectacole.

  • Lacul Chios: O oază de liniște și natură în mijlocul orașului.

  • Turnul Croitorilor și multe altele.

 

Echipa noastră de specialiști este aici pentru a vă oferi servicii de testare a auzului și soluții auditive adaptate nevoilor dvs. individuale. Vă invităm să ne vizitați la Aparate Auditive Clarfon Cluj3 pentru a începe călătoria către o experiență auditivă îmbunătățită și pentru a explora frumusețile orașului Cluj în timp ce vă îngrijim de sănătatea auzului dvs.

Aparate Auditive - Canule Traheale - Implant Cohlear - Testare Auz
Logo
Register New Account
Compare items
  • Total (0)
Compare
0
Shopping cart