Aparate Auditive Buzau, Cabinet Clarfon Audiologie

Bine ai venit pe pagina Cabinetului Clarfon Buzau

Suntem aici pentru a-ți oferi cele mai bune soluții auditive. Completați formularul.

Social Rating
4.9
Bazat pe 444 de Recenzii
Evaluare Google
4.8
Bazat pe 44 de Recenzii
Evaluare Facebook
4.9
Bazat pe 400 de Recenzii
js_loader
0731.600.620

Telefon rapid

Program Cabinet

Aparate Auditive Buzau

Deschide Google Maps

Aparate Auditive Buzau

cabinet_clarfon_buzau

Cabinetul Clarfon Audiologie din Buzau oferă o gamă completă de servicii pentru evaluarea auzului și îngrijirea persoanelor cu probleme auditive. Echipa noastră este formată din audiologi calificați și experimentați, care utilizează tehnologia de ultimă generație pentru a asigura o evaluare precisă și un tratament eficient.

Evaluarea completă a auzului este primul pas în determinarea necesității unui aparat auditiv. Procesul nostru de evaluare include teste auditive cuprinzătoare, precum audiometria tonală și vocalică, testele de discriminare a vorbirii și măsurarea imitatoarelor acustice. Aceste teste ne permit să identificăm tipul și gradul pierderii auditive, precum și zona afectată în ureche.

Pentru ca rezultatele evaluarii sa fie cat mai precise si relevante, folosim tehnologie moderna si sofisticata, cum ar fi audiometrul computerizat si analizorul de vorbire. Aceste echipamente ne permit să obținem date exacte despre nivelurile diferite ale frecvențelor sonore percepute de pacient.

Aparate Auditive - Canule Traheale - Implant Cohlear - Testare Auz
Logo
Register New Account
Compare items
  • Total (0)
Compare
0
Shopping cart