Aparate Auditive Buzau, Cabinet Clarfon Audiologie

Bine ai venit pe pagina Cabinetului Clarfon Buzau

Suntem aici pentru a-ți oferi cele mai bune soluții auditive. Completați formularul.

Social Rating
4.9
Bazat pe 863 de Recenzii
Evaluare Google
4.8
Bazat pe 55 de Recenzii
Evaluare Facebook
5.0
Bazat pe 808 de Recenzii
js_loader
0774.974.114

Telefon rapid

Program Cabinet

Aparate Auditive Buzau

Deschide Google Maps

Aparate Auditive Buzau

Cabinetul Clarfon Audiologie din Buzau oferă o gamă completă de servicii pentru evaluarea auzului și îngrijirea persoanelor cu probleme auditive. Echipa noastră este formată din audiologi calificați și experimentați, care utilizează tehnologia de ultimă generație pentru a asigura o evaluare precisă și un tratament eficient.

Evaluarea completă a auzului este primul pas în determinarea necesității unui aparat auditiv. Procesul nostru de evaluare include teste auditive cuprinzătoare, precum audiometria tonală și vocalică, testele de discriminare a vorbirii și măsurarea imitatoarelor acustice. Aceste teste ne permit să identificăm tipul și gradul pierderii auditive, precum și zona afectată în ureche.

Pentru ca rezultatele evaluarii sa fie cat mai precise si relevante, folosim tehnologie moderna si sofisticata, cum ar fi audiometrul computerizat si analizorul de vorbire. Aceste echipamente ne permit să obținem date exacte despre nivelurile diferite ale frecvențelor sonore percepute de pacient.

Cu bucurie vă prezentăm Cabinetul Clarfon Buzău, un centru dedicat serviciilor de audiologie și protezare auditivă. Cabinetul nostru a fost fondat în anul 2010 și se află pe Bulevardul Nicolae Titulescu nr. 23, colț cu Strada Democrației, în apropierea Policlinicii 23 August, chiar în fața CAR DUCTIL.

 

Suntem mândri să fim alături de locuitorii orașului Buzău și să le oferim soluții pentru îmbunătățirea experienței auditive și, implicit, a calității vieții. Echipa noastră de specialiști în audiologie este dedicată să vă ofere servicii profesionale, testări complete ale auzului și consultanță personalizată pentru a identifica cele mai bune opțiuni pentru nevoile dumneavoastră auditive.

 

În Cabinetul Clarfon Buzău, vă stăm la dispoziție cu cele mai noi tehnologii și aparate auditive performante, astfel încât să puteți redobândi încrederea și confortul în interacțiunea cu mediul înconjurător. În plus, oferim și accesorii adecvate, precum filtre HME, canule traheale, butoane fonatorii și laringofoane, care reprezintă soluții ideale pentru pacienții care au suferit laringectomii.

 

Pentru noi, calitatea serviciilor și satisfacția pacienților sunt prioritare. Prin intermediul unei abordări empatice și personalizate, ne dorim să vă ajutăm să redescoperiți bucuria unei experiențe auditive îmbunătățite și să vă bucurați din plin de sunetele frumoase ale vieții.

 

Cabinetul Clarfon Buzău vă așteaptă cu ușile deschise și cu profesionalismul de care aveți nevoie pentru a găsi cele mai potrivite soluții pentru auzul dumneavoastră. Vă invităm să ne vizitați și să experimentați servicii de calitate, într-un mediu primitor și modern, pentru a vă îmbunătăți calitatea vieții prin auzul îmbunătățit!

Aparate Auditive - Canule Traheale - Implant Cohlear - Testare Auz
Logo
Register New Account
Compare items
  • Total (0)
Compare
0
Shopping cart