Aparate Auditive Bucuresti, Șoseaua Vergului nr. 20 (Centrul Comercial Esplanada), Cabinet Clarfon Audiologie

Bine ai venit pe pagina Cabinetului Clarfon Bucuresti, Șoseaua Vergului Nr.20, Pantelimon

Suntem aici pentru a-ți oferi cele mai bune soluții auditive. Completați formularul.

Social Rating
5.0
Bazat pe 105 de Recenzii
Evaluare Google
5.0
Bazat pe 105 de Recenzii
js_loader
0730.110.102

Telefon rapid

Program Cabinet

Aparate Auditive Șoseaua Vergului

Deschide Google Maps

Aparate Auditive Bucuresti, Centrul Comercial Esplanada

Cabinetul Clarfon Audiologie din Bucuresti, situat în incinta Centrul Comercial Esplanada (Pantelimon), este un centru specializat în evaluarea și îngrijirea problemelor legate de auz. Echipa noastră este formată din audiologi profesioniști și experimentați, care pun la dispoziția pacienților lor cele mai bune servicii pentru a le îmbunătăți calitatea vieții.Evaluarea completă a auzului este un proces esențial pentru identificarea și diagnosticarea problemelor auditive. La Cabinetul Clarfon Audiologie, oferim o gamă largă de teste și investigații precise pentru a determina starea exactă a funcționării sistemului auditiv al pacientului. Aceste evaluări sunt realizate cu echipamente de ultimă generație, precum audiometre digitale și aparate pentru măsurarea impedanței timpanice.Tehnologia de ultimă generație pe care o folosim ne permite să furnizăm rezultate precise și detaliate, astfel încât putem recomanda tratamentul cel mai eficient pentru fiecare caz în parte. De asemenea, suntem mereu la curent cu ultimele tendințe.

Situat în Centrului Comercial Esplanada (Pantelimon), Clarfon Aparate Auditive vă oferă servicii de înaltă calitate pentru îmbunătățirea calității auzului. Suntem dedicați să vă ajutăm să redescoperiți bucuria auzului și să vă oferim soluții adaptate nevoilor dumneavoastră specifice.

Servicii Oferite:

 1. Testare Auz Profesională:

  • Audiogramă și Timpanogramă: Oferim teste auditive avansate, inclusiv audiograme și timpanograme, pentru a evalua cu precizie nivelul de auz și starea timpanului.
 2. Cabinet Dotat și Personal Experimentat:

  • Echipă de Audiologi Experți: La Clarfon, suntem mândri să avem o echipă de audiologi experimentați și dedicați, pregătiți să vă ofere cea mai bună îngrijire auditivă posibilă.
  • Dotări Tehnice de Ultimă Generație: Cabinetul nostru este echipat cu tehnologie de vârf pentru a asigura teste precise și soluții auditive de calitate.
 3. Oferte de Aparate Auditive Performante:

  • Gama Noastră de Produse: Oferim o selecție variată de aparate auditive performante, de la branduri de încredere, adaptate nevoilor individuale ale fiecărui pacient.
  • Consultații Personalizate: Vă ghidăm în alegerea celor mai potrivite aparate auditive, luând în considerare preferințele dvs. și condițiile specifice de auz.

Adresa: Cora Pantelimon, București

Vă Așteptăm cu Drag la Clarfon Aparate Auditive pentru a Vă Îmbunătăți Experiența Auditivă!

Aparate Auditive - Canule Traheale - Implant Cohlear - Testare Auz
Logo
Register New Account
Compare items
 • Total (0)
Compare
0
Shopping cart