Aparate Auditive Bucuresti Oltenitei, Cabinet Clarfon Audiologie

Bine ai venit pe pagina Cabinetului Clarfon Bucuresti Oltenitei

Suntem aici pentru a-ți oferi cele mai bune soluții auditive. Completați formularul.

Social Rating
5.0
Bazat pe 805 de Recenzii
Evaluare Google
4.9
Bazat pe 116 de Recenzii
Evaluare Facebook
5.0
Bazat pe 689 de Recenzii
js_loader
0731.600.103

Telefon rapid

Program Cabinet

Aparate Auditive Bucuresti Oltenitei

Deschide Google Maps

Aparate Auditive Bucuresti Oltenitei

Cabinetul Clarfon Audiologie este un centru medical specializat în evaluarea și tratarea problemelor legate de auz. Situat în București, pe Sos. Oltenitei, acest cabinet oferă servicii de calitate superioară pentru pacienții care se confruntă cu probleme auditive.

Evaluarea completă a auzului este una dintre serviciile principale oferite de Cabinetul Clarfon Audiologie. Această evaluare constă într-o serie de teste efectuate de către audiologi specializați, care au ca scop determinarea stării generale a funcției auditive a pacientului. Testele includ măsurarea sensibilității auditive la diferite frecvențe și intensități sonore, precum și evaluarea capacității de înțelegere a vorbirii.

Pentru o evaluare cât mai precisă, Cabinetul Clarfon Audiologie utilizează tehnologie avansată și de ultimă generație. Aparatele auditive folosite sunt echipate cu software specializat care permite ajustarea fină a parametrilor pentru fiecare pacient în parte. Astfel, terapia auditivă poate fi adaptată nevoilor specifice ale fiecărui individ.

Aparate Auditive - Canule Traheale - Implant Cohlear - Testare Auz
Logo
Register New Account
Compare items
  • Total (0)
Compare
0
Shopping cart