Aparate Auditive Audio Service

Din anul 2003, Clarfon livrează aparate auditive și servicii de calitate către pacienții hipoacuzici. În rețeaua de peste 70 de cabinete și 140 de specialiști la nivel național, pacienții vor găsi întotdeauna soluțiile de care au nevoie pentru a-ți depăși problemele de auz. 


Acum poti ACHIZIȚIONA APARATE AUDITIVE cu tehnologia G7 de la Audio Service cu funcții special concepute pentru a își îmbunătății calitatea vieții.

COMPLETEAZĂ FORMULARUL PENTRU DETALII SUPLIMENTARE.

stiline g7

Performanțele tehnologiei G7

Aparate Auditive AudioService familia Stiline – Slim RIC

Aparat Auditiv Audio Service – Gama Slim RIC Hearing Aids

Aparat auditiv Audio Service familia Stiline – Slim RIC de tip Receiver în Canal (RIC), programabile digital între 8 și 20 de canale, având o plajă de amplificare de până la 100 dB (în funcție de receiverul/modelul ales) sunt potrivite pentru pierderi de auz de la ușoare până la severe. 

Complet automat și reîncărcabil!
Compatibilitate Bluetooth

Aparat Auditiv Audio Service – Gama RIC Hearing Aids

Aparatele auditive tip „Receiver-In-Canal” se poartă în spatele urechii, iar receptorul (difuzorul) este plasat în canalul auditiv. Acest lucru asigură o experiență sonoră naturală.

Complet automat și reîncărcabil!
Compatibilitate Bluethooth

Gama largă de aparate auditive de înaltă calitate, ușor de utilizat, include cele mai noi caracteristici și modele, asigurându-se că există un model care să se potrivească fiecărei nevoi și buget.

Clarfon se angajează să ofere persoanelor cu hipoacuzie aparate auditive excelente și accesorii pentru aparate auditive la prețuri competitive.

Aparate Auditive Audio Service oferă o gamă largă de proteze auditive și diferite soluții pentru un auz de calitate. Cu peste 50 de ani de experiență, oferă soluții auditive capabile, care ajută oamenii în situațiile lor de ascultare de zi cu zi, astfel încât să își poată păstra stilul de viață activ.

audioservice ric r s 7
BP2

Aparate auditive BTE (Behind-the-ear)

Aparatele auditive BTE (Behind-the-ear) sunt așezate în spatele urechii, astfel încât sunt foarte confortabile de purtat și ușor de utilizat. 

Funcții automate:

 1. Acclimatic Inteligent
 2. HighRes Comformatic
 3. Comfort365
 4. Occlumatic
 5. Multi-Track Processing
 6. Sistem Anti-Feedback
 7. Funcție de tinitus programabilă
 8. Manager de zgomot
 9. Reducție adaptivă a zgomotului
 10. Reducție adaptivă a zgomotului de vânt
 11. Adaptare automată la situație

Aparate auditive ITE/ITC

Suntem încântați să vă prezentăm apaatele auditive personalizate cu tehnologie de ioni de litiu, ITE/ITC, pentru a sublinia importanța produselor durabile. Aceste aparate auditive oferă, de asemenea, redare directă de sunet de pe dispozitive Android (ASHA) și iOS, precum și un senzor de mișcare integrat. Toate acestea sunt integrate într-un aparat auditiv personalizat. Cu funcția de încărcare MR (rezonanță magnetică), aceste aparate auditive sunt foarte ușor de manevrat.

 

Aparate auditive personalizate cu stație de încărcare.

 • Procesare Multi-Track
 • Redare directă de pe iOS și Android (ASHA)
 • Senzor de mișcare integrat
 • Tehnologie cu ioni de litiu
ite li 7 charger 2048x1366 1

Aparate auditive performante Audio Service

Înțelegere precisă și sunet natural: Calitatea auzului înseamnă calitatea vieții. Prin urmare, produsele noastre, serviciile și ofertele urmăresc un singur obiectiv: să îi facă pe pacienții mai fericiți. Noi credem ferm că acesta este cel mai bun mod de a-ți păstra pacienții pe termen lung. De aceea, ne bazăm pe cel mai înalt nivel de calitate a serviciilor pentru a te sprijini pe tine într-un mod cât mai personalizat posibil.

aparate auditive mood
banner produse audioservice

Aparate Auditive - Canule Traheale - Implant Cohlear - Testare Auz
Logo
Register New Account
Compare items
 • Total (0)
Compare
0
Shopping cart