Aparate Auditive Alba Iulia, Cabinet Clarfon Audiologie

Bine ai venit pe pagina Cabinetului Clarfon Alba Iulia

Suntem aici pentru a-ți oferi cele mai bune soluții auditive. Completați formularul.

Social Rating
4.9
Bazat pe 740 de Recenzii
Evaluare Google
4.8
Bazat pe 51 de Recenzii
Evaluare Facebook
5.0
Bazat pe 689 de Recenzii
js_loader
0730.110.097

Telefon rapid

Program Cabinet

Aparate Auditive Alba Iulia

Deschide Google Maps

Aparate Auditive Alba Iulia

Cabinetul Clarfon Audiologie din Alba Iulia este specializat în evaluarea și tratarea problemelor legate de auz. Echipa noastră de experți audiologi vă oferă o gamă completă de servicii, inclusiv o evaluare detaliată a auzului pentru a identifica orice deficiențe auditive.

Evaluarea completă a auzului este un proces esențial pentru depistarea oricăror probleme auditive. La Cabinetul Clarfon Audiologie, utilizăm tehnologii moderne și testele cele mai avansate pentru a obține rezultate precise și detaliate. Înțelegem cât de important este să aveți un diagnostic corect al problemei dvs. auditive, astfel încât putem recomanda tratamentul potrivit.

Tehnologia de ultimă generație utilizată la Cabinetul Clarfon Audiologie ne permite să facem o examinare exhaustivă și precisă a funcționarii urechii interne și externe. Aparatele noastre auditive sunt echipate cu cele mai recente caracteristici și funcționalități, ceea ce le face ideale pentru persoanele cu diferite tipuri de pierdere auditivă.

Evaluarea completă a auzului este primul pas în procesul de selectare și adaptare a aparatelor auditive. În cadrul acestei evaluări, audiologul nostru va efectua o serie de teste și măsurători precise pentru a determina gradul de pierdere auditivă și tipul acesteia. De asemenea, vom analiza stilul de viață al pacientului și preferințele sale pentru a putea recomanda cel mai potrivit aparat auditiv.

Pentru ca rezultatul să fie cât mai precis, folosim tehnologie de ultimă generație în procesul de evaluare auzului. Aparatura pe care o utilizăm este modernă și performantă, astfel încât putem obține informații detaliate despre starea auditivitatii pacientului.

Cabinetul Clarfon din Alba Iulia este situat în apropierea vechii poște (telecomunicații) din oraș, la o distanță de 500 de metri de Spitalul Județean ALBA, și a fost deschis în anul 2009.

 

În cabinetul Clarfon, beneficiați de servicii complete pentru sănătatea auditivă, inclusiv Testarea Auzului, Audiograma Tonală și Vocală, Timpanogramă și Microservice pentru aparate auditive. De asemenea, oferim Produse și Soluții Complete pentru Laringectomii, pentru a satisface nevoile variate ale pacienților noștri.

 

Alba Iulia este municipiul reședință al județului Alba, cu o suprafață totală de 103,65 km² și o populație de 64.220 locuitori. Orașul are o istorie bogată și este cunoscut pentru numeroasele sale atracții turistice. Printre cele mai notabile se numără Cetatea Alba Carolina, cea mai mare cetate din România și una dintre cele mai importante cetăți în stil Vauban din Europa. De asemenea, biblioteca Batthyaneum găzduiește un fragment din Codex Aureus, iar Muzeul și Sala Unirii reprezintă alte obiective interesante.

 

În cadrul județului Alba, există numeroase locuri ce merită vizitate. Biserica Evanghelică din Sebeș cu cel mai mare altar din Transilvania, Ghețarul din Peștera Scărișoara, considerat cel mai mare ghețar subteran din lume, Dealul cu Melci, un punct fosilifer unic în România, și Muntele Găina, gazda Târgului de fețe, sunt doar câteva dintre ele. De asemenea, vă puteți bucura de tradiția arhitecturii din satul Rimetea, explora galeriile romane de la Alburnus Maior, Roșia Montană, sau admira Catedrala Greco-Catolică „Sfânta Treime” din Blaj cu cel mai mare iconostas din România. În plus, puteți descoperi Peștera Huda lui Papură, care adăpostește cel mai mare depozit de chiropterit (zăcământ de fosfați) din România, sau minunatul Iezerul Ighiel, cel mai întins lac carstic din țară. În plus, Râpa Roșie este o rezervație naturală de tip canion, unică în România.

 

Cu serviciile noastre specializate în sănătatea auditivă și cabinetul nostru convenabil amplasat, vă așteptăm cu drag să beneficiați de o experiență medicală de calitate în Alba Iulia, un oraș cu o istorie și atracții turistice captivante.


Glogovăț, Bistra, Meteș, Poșaga, Râmeț, Sohodol, Uioara de Sus, Lunca Mureșului, Cergău, Ciuruleasa, Livezile, Ciumbrud, Rădești, Sălciua, Șibot, Valea Lungă, Vințu de Jos, Gârbova, Hopârta, Lopadea Nouă, Micești, Roșia Montană, Șpring, Stremț, Sântimbru, Cricău, Șugag, Noșlac, Câlnic, Mirăslău.

Aparate Auditive - Canule Traheale - Implant Cohlear - Testare Auz
Logo
Register New Account
Compare items
  • Total (0)
Compare
0
Shopping cart