Provox® BasePlate Adaptor

Add your review

320 lei

Adaptorul Provox® BasePlate facilitează conectarea unui dispozitiv, cum ar fi un HME (Exchanger de Căldură și Umiditate), echipat cu un conector standard ISO de 15 mm, la o fixare Provox. Acest adaptor inovator simplifică procesul de conectare, permitând compatibilitate și versatilitate în utilizarea diverselor dispozitive respiratorii în cadrul sistemului Provox.

320 lei

Add to wishlistAdded to wishlistRemoved from wishlist 0
Add to compare

Proiectat cu precizie, Adaptorul Provox® BasePlate asigură o conexiune sigură și fiabilă între conectorul standard ISO de 15 mm și fixarea Provox. Această caracteristică de compatibilitate îmbunătățește comoditatea pentru persoanele care utilizează sisteme Provox, permițându-le să integreze cu ușurință diferite dispozitive pentru a satisface nevoile specifice de respirație.

Indiferent dacă utilizați un HME sau alt dispozitiv cu un conector standard ISO de 15 mm, Adaptorul Provox® BasePlate servește ca un element crucial, promovând flexibilitatea și ușurința de utilizare. Acest adaptor reflectă angajamentul de a oferi utilizatorilor un sistem prietenos și adaptabil, asigurându-se că aceștia pot încorpora cu ușurință diferite dispozitive respiratorii în configurația lor Provox.

User Reviews

0.0 out of 5
0
0
0
0
0
Write a review

There are no reviews yet.

Be the first to review “Provox® BasePlate Adaptor”

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Provox® BasePlate Adaptor
Provox® BasePlate Adaptor
Aparate Auditive - Canule Traheale - Implant Cohlear - Testare Auz
Logo
Register New Account
Compare items
  • Total (0)
Compare
0

Provox® BasePlate Adaptor

5/5
Camelia Marinele Avram
Camelia Marinele Avram@marine-Camelia33
Read More
Aparate Auditive de TOP. Am achiziționat din magazinul Cora Pantelimon. Calitate excepțională. Auz clar, reducerea zgomotuluid e fond. Recomand!
Daniel Mihnea
Daniel Mihnea@mihnea-99-daniel
Read More
Multumesc mult Clarfon, am efectuat o audiogramă gratuită și am cumpărat MOXI DX - un aparat auditiv de ultimă generație. Auz foarte clar!
Mihaela Andreescu
Mihaela Andreescu@mihaela-andreescu29
Read More
Recomand cu incredere Clarfon, Panduri, București. Prețuri mici datorită reducerilor. Servicii de calitate, produse extrem de eprformante.
Previous
Next
Shopping cart