fbpx
Noutati Clarfon 2018-05-04T15:55:10+00:00

NOUTATI CLARFON

Căşti Monitor in Ear – EAR FY: HD3 folosite pentru monitorizarea sunetelor din concerte, studiouri de înregistrări, televiziuni. Sistemul EAR FY: HD3 dispune de:

  • 3 difuzoare
  • reglaj al nivelului bass-ului
  • adaptor mufă de la 3.5mm la 6.3mm
  • strat protector (nanopeliculă)

 

Dispozitivul cu care vezi si auzi in acelasi timp!

Clarfon vă oferă o gamă largă de aparate auditive integrate în rama ochelariilor, bazate pe tehnologia de conducere osoasă. Acestea oferă o soluție pentru cei care au nevoie de ajutor atât vizual cât și auditiv. De asemenea, oferim o alternativa reala la interventie chirurgicala, in special pentru copiii cu probleme auditive.

 

Clarfon lansează pe piaţa din România soluţii noi pentru purtătorii de aparate auditive:
Transmiţătorul prin inducţie magnetică este dispozitivul destinat transmiterii mesajului în săli de teatru, cinema, ghişee. Transmiterea sunetului se face foarte clar cu minimum de efort pentru purtătorii de aparat auditiv.

TV Ears este un dispozitiv specializat în redarea sunetelor de la televizor, oferă o calitate ireproşabilă a audiţiei, 2 canale de reglaj şi conectivitate TV prin bluetooth.

Amplificatorul pentru telefon care oferă o claritate sporită a sunetelor în cadrul convorbirilor telefonice. În plus, acestea oferă o compensare progresivă a auzului.

 

Tv Ears te ajută să auzi clar fiecare cuvânt.

Căștile sistemului TV Ears crează o senzație de sigilare a urechii, prin care se reduce zgomotul din cameră, oferind confort și claritate în înțelegerea dialogului de la televizor. Tv Ears a patentat această tehnologie unică, aceasta nefiind disponibilă în nicio altă cască wireless pentru TV.

Acest produs este compatibil cu orice tip de televizor.