fbpx
Implant Advanced Bionics 2018-05-15T14:40:12+00:00

Implant Cohlear

 

Producătorul de implant cohlear Advanced Bionics, parte a grupului Sonova Holding, principalul furnizor mondial de soluții pentru auz, este lider în cercetarea şi dezvoltarea celor mai avansate sisteme, fiind tot timpul axat pe inovaţii menite să îmbunătățească calitatea vieții.

Advanced Bionics – cea mai bună performanță din industrie pentru a vă aduce de cinci ori mai multă rezoluție decât oricare alt sistem de implant cohlear. Studii independente dovedesc că beneficiarii Advanced Bionics aud mai bine în situatii reale decât beneficiarii altor sisteme de implant cohlear.
Advanced Bionics – ClearVoice, singura tehnologie de procesare a sunetului din industrie care a dovedit clinic performanțe superioare în mediul zgomotos. In prezent Advanced Bionics oferă cele mai inovatoare setări pentru audiţia în medii zgomotoase.

Procesorul de sunet Naida CI

Acest dispozitiv de mici dimensiuni furnizează un sunet incredibil de puternic. Naida CI reprezintă combinaţia perfectă a tehnologiei Phonak şi Advanced Bionics. Tehnologia aparatelor auditive Phonak evaluează constant sunetele ambientale şi aplică automat filtre de curăţare a sunetului pentru a vă ajuta să auziţi la capacitate maximă.

Aceasta înseamnă că puteţi purta o conversaţie într-un restaurant zgomotos, puteţi merge la o plimbare într-o zi cu  vânt, puteţi tolera sunete stridente şi veţi putea să vă bucuraţi din nou de cele mai provocatoare medii de ascultare.

Naida CI este singurul procesor din industrie cu 4 microfoane, dintre care unul pozitionat la intrarea în conductul auditiv, pentru a facilita conversaţiile telefonice şi ascultarea muzicii preferate la căşti.

Important de amintit este şi faptul ca Naida CI dispune de 4 tipuri de acumulatori, este disponibil in 5 culori pe care să le asortaţi personalităţii dumneavoastră şi vă oferă o mare flexibilitate de purtare datorită opţiunii off-the-ear.