fbpx
Evenimente 2018-05-13T06:57:25+00:00

EVENIMENTE

Campanie sociala Clarfon 2018 (judetul Buzau)

Clarfon s a alaturat campaniei umanitare initiata de cei de la GTC Motorsport, unul dintre cele mai mari cluburi de off road din tara.

Oamenii dedicati care au stat in spatele acestui proiect au facut ca sarbatorile sa fie mai fericite pentru batranii nevoiasi din satele izolate ale judetului Buzau.

Un specialist Clarfon s-a deplasat împreună cu echipa GTC Motorsport în aceste cătune uitate de lume, iar acum 5 bătrâni se bucură să audă bine din nou, cu aparatele oferite gratuit de Clarfon.

Simpozion Clarfon (18 aprilie 2018)

Cu o tradiție de 10 ani, Simpozionul Clarfon a tratat și în acest an o temă mereu de interes în domeniul aparatelor auditive: “Noutăți în protezarea auditivă“.
Ne-am bucurat de prezența a 100 de medici ORL care au aflat prin intermediul partenerului nostru Unitron, despre cele mai noi soluții tehnologice existente pe piață: aparate auditive compatibile cu toate tipurile de telefoane mobile, prin sistemul Bluetooth. Oaspeții nostri au fost încântați de prezența orchestrei Sinfonia București, aflată sub bagheta dirijorului Florin Totan, care a făcut din această seară una minunată.