fbpx
Clarfon – Optica medicala 2018-07-09T08:44:25+00:00

CLARFON – OPTICA MEDICALA

 

Văzul, ca şi auzul, este unul dintre cele mai importante simţuri umane. Din dorinţa de a ne ajuta pacienţii Clarfon a lansat începând cu anul 2015, divizia de Optică Medicală, în momentul actual având o reţea de 7 cabinete la nivel naţional.
La Clarfon poţi face verificarea acuităţii vizuale. De asemenea vei fi ajutat să gaseşti ochelarii care se potrivesc cel mai bine cu fizionomia ta, cu stilul tău, ochelari care să te ajute să scoţi în evidență personalitatea ta, care să se adapteze necesităţilor tale. Te vom ajuta să găseşti ochelarii care ţi se potrivesc cel mai bine!

 Lentile de Contact

Sunt situatii in care nu puteti folosi ochelarii conventionali. V-ați gândit să-i lasati acasă in unele ocazii?

La Clarfon vă putem oferi lentilele de contact cele mai potrivite nevoilor dumneavoastră. Vă vom consilia cu privire la utilizarea, îngrijirea și întreținerea acestora pentru a avea beneficii maxime, fără ca ochii sa aibă de suferit.

Dacă doriți să încercați lentile de contact, să vedeti dacă vă puteţi adapta la purtarea acestora, trebuie doar să veniţi într-unul dintre cele 7 cabinete și să solicitati un set de lentile de probă. Vom fi fericiţi să vă ajutăm!

Website Clarfon – Optica Medicala

Parteneri Clarfon Optică