Termeni si conditii 2018-03-04T18:58:05+00:00

NOTA DE INFORMARE
PRIVIND PROTECTIA DATELOR CU CARACTER PERSONAL

Conform cerinţelor Legii nr. 677/2001 pentru protecţia persoanelor cu privire la prelucrarea datelor cu caracter personal şi libera circulaţie a acestor date, modificată şi completată şi ale Legii nr. 506/2004 privind prelucrarea datelor cu caracter personal şi protecţia vieţii private în sectorul comunicaţiilor electronice, S.C. Clarfon S.A. cu sediul in Bucuresti, sector 2, Sos Pipera, nr 42, et. 9, biroul nr 7 numar de ordine in Registrul Comertului, J40/7833/1998; Cod unic de inregistrare 10863793, atribut fiscal RO, inregistrat la A.N.S.P.D.C.P cu numarul ……, are obligaţia de a administra în condiţii de siguranţă şi numai pentru scopurile specificate, datele cu caracter personal pe care ni le furnizaţi despre dumneavoastră.

Prin furnizarea datelor Dvs cu caracter personal (nume, telefon, adresa de email) pe site-ul www.clarfon.ro, in sectiunea CARIERE – SERVICE – CONTACT, ca urmare a accesarii casutei ,, Trimite”, va dati consimtamintul in mod expres si neechivoc ca datele Dvs. cu caracter personal (nume, telefon, adresa de email) sa intre in baza de date a societatii Clarfon S.A., sa fie prelucrate si folosite in viitor de catre aceasta cu respectarea stricta a prevederilor legale referitoare la protectia persoanelor cu privire la prelucrarea datelor cu caracter personal si libera circulatie a acestor date si conform scopului mentionat mai jos.

Toti cei care au furnizat datele cu caracter personal ca urmare a completarii formularelor ,,CARIERE – SERVICE – CONTACT” postat pe site-ul www.clarfon.ro au calitatea de persoana vizata, in acceptiunea Legii nr. 677/2001.

Scopurile colectarii si prelucrarii datelor de catre S.C. Clarfon S.A. este:
-contactarea persoanei vizate in scopul furnizarii informatiilor cerute de catre persoana vizata prin intermediul aplicatiei.
-scopuri statistice interne

Ulterior transmiterii de catre persoana desemnata de Clarfon S.A. a raspunsului la mesajele, intrebarile pe care ni le-ati adresat prin intermediul site-ului, respectiv prin formularul ,,CARIERE – SERVICE – CONTACT” datele dvs. cu caracter personal vor fi prelucrate de societate de Clarfon SA pe toata durata de valabilitate a societatii

Datele dvs. sunt destinate utilizării de către S.C. Clarfon S.A. in scopurile mentionate mai sus si nu vor fi dezvaluite tertilor.

S.C. Clarfon S.A. garanteaza confidentialitatea datelor personale ale tuturor celor care completeaza formularul mentionat mai sus.

Conform Legii nr. 677/2001, beneficiati de urmatoarele drepturi: dreptul la informare (art 12); dreptul de acces la date (art 13); dreptul de interventie asupra datelor (art 14); dreptul la opozitie (art 15); dreptul de a nu fi supus unei decizii individuale (art 17); dreptul de a va adresa justitiei (art 18).Totodata, aveti dreptul sa va opuneti prelucrarii datelor personale care va privesc si sa solicitati stergerea datelor. Pentru exercitarea acestor drepturi va puteti adresa cu o cerere scrisa, datata, semnata societatii Clarfon S.R.L. la urmatoarea adresa: Bucuresti, sector 2, Sos Pipera, nr 42, et. 9, biroul nr 7

Datele dvs. nu vor fi transferate in strainatate.

Dacă unele din datele despre dumneavoastră sunt incorecte, vă rugăm să ne informaţi cât mai curând posibil.

Clarfon, companie romaneasca cu capital strain, este noul concept in protezarea auditiva, fiind printre cele mai tinere companii de profil din Romania.
Avand ca activitate principala comercializarea dispozitivelor medicale din domeniul ORL, in special a aparatelor auditive si a accesoriilor aferente, activeaza pe piata romaneasca incepand cu anul 2003.

Contact

Str. Nicolae Filipescu nr. 41 (Sediul central)

Str. Grivitei nr. 168 (Service)

0700 000 000

021 222  4674
contact[@]clarfon.ro